A tu, Joan Riu!

Joan... te n’has anat! Entranyable amic! Amb tu, se’n van també molts i molts records des de la nostra joventut, quan ens coneguérem tots quatre, les nostres mullers, Antonyita i Roser, tu i jo....

En record de Lorena Muñoz Bellosta

Descansa en pau, amiga. Sobretot a partir d’ara, descansa d’aquesta horrible malaltia que se t’ha endut tan injustament... perquè jo mai hagués volgut descansar de tu.T’emportes els millors dels...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona d'Avinyonet de Puigventós

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Joan Turró Adroher 85 Figueres 24/02/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 85 anys. Era natural de Tor i vivia a Figueres. Casat amb Pilar i deixa un fill. Exèquies, avui, a 1/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Mercè Masbernat Pont 91 Argelaguer 24/02/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Era natural de Besalú i vivia a Argelaguer. Vídua de Josep Vila Gallostra i deixa dos fills. Exèquies, avui, a la 1 del migdia, a la parròquia de Santa Maria d'Argelaguer.
Josep Jordà Torrent 89 Santa Llogaia del Terri (Cornellà del Terri) 24/02/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 89 anys. Vivia a Santa Llogaia del Terri. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Salt.
Manuel Delgado López 56 Roses 24/02/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 56 anys. Era natural de Cumbres Mayores i vivia a Roses. Casat amb Rosalia i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.
Domingo Pérez Montblanch 62 Roses 25/02/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 62 anys. Era natural de Ribes de Freser i vivia a Roses. Casat amb M. Teresa Camara i deixa dues filles. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00