Tomàs Vila Torras

Va ser empresari del sector del suro i jutge de pau de Llagostera

En record de Joan Bagaria

Vaig conèixer en Joan fa uns quants anys a la Rambla de Girona. Passejava agafat de la seva Isabel. El destí ha volgut que l’última vegada que el vaig veure al carrer també fos passejant per la Rambla,...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Castell-Platja d'Aro

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Maria Antònia Bonavia Arias 83 Sant Feliu de Guíxols 24/09/2018 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 83 anys. Era de Sant Feliu de Guíxols. Casada amb Joaquim Illas Fonoll i deixa dues filles. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.
Carmela Rodríguez Repullo 88 Sant Feliu de Guíxols 24/09/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 88 anys. Era natural de Torrenueva i vivia a Sant Feliu de Guíxols. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Teodoro Serra Bube 85 Calella de Palafrugell (Palafrugell) 24/09/2018 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 85 anys. Vivia a Calella de Palafrugell. Casat amb Eleonore Merckens i deixa quatre fills. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.
José Antonio Herrera Sánchez 82 Caldes de Malavella 24/09/2018 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 82 anys. Vivia a Caldes de Malavella. Casat amb María Santiago Flores i deixa cinc fills. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
José Antonio Herrera Sánchez 82 Girona 24/09/2018 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 82 anys. Vivia a Caldes de Malavella. Casat amb María Santiago Flores i deixa cinc fills. Exèquies, demà, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00