NOTA: En les necrològiques no apareix l’hora i el lloc de la cerimònia. No es faciliten seguint el consell del Departament de Salut de la Generalitat.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Crespià

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Alfonso Luis Moreno Villarejo 53 Vilafant 02/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 53 anys. Era natural de Pozoblanco i vivia a Vilafant. Solter. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Jordi Pijoan Camps 68 Sant Miquel de Fluvià 02/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 68 anys. Era natural de Vilanova de la Muga i vivia a Sant Miquel de Fluvià. Casat amb Roser de Soto i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de la Funerària Empordanesa - Áltima de Figueres.
Ana Maria Soler Garcia Girona 02/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, . Vivia a Girona. Casada amb Xavier Escatllar Riera i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia del Mercadal de Girona.
Maria Gost Vivé 86 Sant Pere Pescador 03/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 86 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Sant Pere Pescador. Casada amb Nemesi i deixa cinc fills. Exèquies, demà, a 2/4 d'1 del migdia, a l'església parroquial de Sant Pere Pescador.