Ens ha deixat una gran gironina

Ens han donat una trista notícia, acaba de deixar-nos una gran dona, gironina exemplar, la Sra. Assumpció Nicolazzi. Tal vegada la gent jove no la coneixeran massa, però per a les gironines i gironins...

En Josep Figueras, ‘en Pep de l’Hostal’

Sí, amics, en Pep ens ha deixat, se n’ha anat a l’altra dimensió, ha travessat la Vall del Riu Vermell.Si bé a Riudarenes el coneixíem com en Pep de ca l’Ocell, els seus 51 anys servint i treballant...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Palafrugell

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Ramon Borràs Castanyer 83 Sant Antoni de Calonge (Calonge) 21/07/2018 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 83 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Sant Antoni de Calonge. Casat amb Elisa Franch Bassas i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Antoni de Calonge.
Salvador Salichs Fernández 70 Sant Antoni de Calonge (Calonge) 21/07/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 70 anys. Era natural de Martos i vivia a Sant Antoni de Calonge. Casat amb Maria Victòria Vilar Payà i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Antoni de Calonge.
Maria Teresa Vales Collellmir 88 Platja d'Aro (Castell-Platja d'Aro) 22/07/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 88 anys. Era natural de Girona i vivia a Platja d'Aro. Vídua de Norbert Giralt Novell i deixa una filla. Exèquies, demà, a 2/4 de 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Ricardo Lloveras Piferrer 91 Bisbal d'Empordà, la 21/07/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Vivia a la Bisbal d'Empordà. Vidu de Dolores Beltrán Carreras. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Bisbal d'Empordà.
Rosi Isla Palomero 90 Escala, l' 22/07/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 90 anys. Vivia a l' Escala. Vídua de Francisco Albert Rivas i deixa un fill. Exèquies, demà, a la 1 del migdia, a la parròquia de l' Escala.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00