En memòria de Jaume Casas Castany

Estimat Jaume, era molt jove i com jo, molts a Cervià recordemquan amb la teva família vàreu escollir Raset per acomodar-vos a la casa que coneixem com Cal Rajoler i nom que t’ha acompanyat fins avui.En...

Mossèn Tor, màster en humanitat

Si tos del món, el món li faria un gran homenatge. El món “munda”, com diria el Papa Francesc.Pero ell, mossen Tor, ha passat tan humil i discret, en la vida i en la mort, de puntetes sempre. Com...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Ripoll

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Maria Guitart Gambí 72 Sant Esteve d'en Bas (la Vall d'en Bas) 19/10/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 72 anys. Era de Sant Esteve d'en Bas. Casada amb Narcís Gratacós Arché. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve d'en Bas.
Manel Colomer Valeri 68 Olot 19/10/2018 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 68 anys. Era natural de Sant Privat d'en Bas i vivia a Olot. Exèquies, avui, a 1/4 d'11 del matí, a l'església de Sant Pere Màrtir d'Olot.
Antonio Orozco Rivera 80 Olot 19/10/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 80 anys. Era natural d'Antequera i vivia a Olot. Casat amb Ventureta Escalé González i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d'Olot.
Pere Canalias Muntada 94 Olot 19/10/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Era natural de Sant Privat d'en Bas i vivia a Olot. Casat amb Dolors Fageda Figueras i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a l'església del Sagrat Cor (Caputxins) d'Olot.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00