En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

Si, és l’adéu del meu cunyat Narcís Fores, el marit de la Rosa de can Monteis, la meva germana. Segur que moltíssimes persones de Girona i comarca vareu estar en aquella popular merceria del començament...

Recordant l’amic Miquel Bataller

Recordant l’amic Miquel Bataller

Com diu aquella cançó “quan un amic se’n va.....” Ahir, d’una manera sobtada, ens va deixar en Miquel Bataller, amb ell havíem compartit l’amistat, ja en temps d’infantesa, a l’antic Barri...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Roses

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Maria Rosa Suñer Suñer 88 Figueres 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 88 anys. Era natural d'Avinyonet de Puigventós i vivia a Figueres. Vídua de Pelayo Romans Jordà i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Francisco Madern Cufí 83 Vilatenim (Figueres) 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 83 anys. Era natural de Sant Llorenç de la Muga i vivia a Vilatenim. Casat amb Carme Subirà Soler i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Antonio Buzón Moreno 82 Escala, l' 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir dissabte passat, als 82 anys. Vivia a l' Escala. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l' Escala.
Maria del Carme Ciurana Oms 75 Bellcaire d'Empordà 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 75 anys. Vivia a Bellcaire d'Empordà. Vídua de Joan Batlle Casas i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Torroella de Montgrí.