Tomàs Vila Torras

Va ser empresari del sector del suro i jutge de pau de Llagostera

En record de Joan Bagaria

Vaig conèixer en Joan fa uns quants anys a la Rambla de Girona. Passejava agafat de la seva Isabel. El destí ha volgut que l’última vegada que el vaig veure al carrer també fos passejant per la Rambla,...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Sant Hilari Sacalm

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Carmen Juncà Bayell 96 Santa Coloma de Farners 25/09/2018 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 96 anys. Vivia a Santa Coloma de Farners. Vídua de Josep M. Martí Carreras i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.
Lluís Bonjonch Avellaneda 67 Breda 25/09/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 67 anys. Vivia a Breda. Casat amb Anna Codina Fàbregas i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Breda.
M. Dolors Feixas Desplans 72 Sant Esteve d'en Bas (la Vall d'en Bas) 26/09/2018 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 72 anys. Era natural de Sant Esteve d'en Bas i vivia a Manlleu. Casada amb Benet Codina Parès i deixa una filla. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve d'en Bas.
Joaquima Pruna Casas 85 Vidreres 25/09/2018 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 85 anys. Vivia a Vidreres. Vídua de Ramon Gascons Puig i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vidreres.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00