Per a en Pere

Feia temps que estava malalt i ho sabíem, però tots nosaltres encara cobejàvem l’esperança que podia guanyar aquesta dura batalla. No ha estat així... En aquests moments, l’aflicció de saber...

A reveure, Marcel·lina Carrera

Potser hi haurà algú a qui aquest nom no li serà conegut. Molts pensareu en el Barri Vell de Girona, però si us dic que la persona que ahir ens va deixar és la Marcel·lina, la persona que juntament...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Sant Jaume de Llierca

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Anna Coll Xarles 97 Montagut (Montagut i Oix) 16/02/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 97 anys. Era natural de Castellfollit de la Roca i vivia a Montagut. Vídua de Miquel Freixas Casaponsa i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Montagut.
Angelina Ferrés Darné 95 Vall de Bianya, la 16/02/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 95 anys. Era de la Vall de Bianya. Vídua de Joan Ollé Marcos i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'església de Sant Josep Obrer de la Canya.
Rosalivia Loloy Chávez 78 Olot Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 78 anys. Vivia a Olot. Casada amb Heriberto Horna Bejarano i deixa vuit fills. Incineració, avui, a les 4 de la tarda, al crematori d'Olot.
Núria Jordà Pujolràs 87 Olot 16/02/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 87 anys. Era natural de la Vall de Bianya i vivia a Olot. Vídua de Josep Font Rafart. Exèquies, avui, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve d'Olot.
Mary Suárez Vilagran 53 Esponellà 16/02/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 53 anys. Vivia a Esponellà. Casada amb Emili Planas Armadà i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la parròquia d'Esponellà.
Maria Gelis Rabat 96 Sant Feliu de Pallerols 16/02/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 96 anys. Era de Sant Feliu de Pallerols. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Pallerols.
Josep Colomer Roca 69 Sant Joan de les Abadesses 17/02/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 69 anys. Era natural de Sant Pau de Segúries i vivia a Sant Joan de les Abadesses. Casat amb M. Àngels Sala Roma i deixa dos fills. Exèquies, demà, a 3/4 d'1 del migdia, al monestir de Sant Joan de les Abadesses.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00