En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Vall-llobrega

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Jaume Pijoan Johera 77 Calonge 05/08/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 77 anys. Era de Calonge. Casat amb Matilde Aliu Casas i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.
Roser López Domínguez 83 Sant Antoni de Calonge (Calonge) 05/08/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 83 anys. Vivia a Palamós. Vídua. en primeres núpcies, de Miquel Cabanas Viladrau i, en segones núpcies, d'Andreu Sala Pla. Deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.
Maria Padrosa Clara 99 Platja d'Aro (Castell-Platja d'Aro) 07/08/2020 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 99 anys. Era de Castell-Platja d'Aro. Vídua de Pere Barceló Reig. Exèquies, demà passat, a les 10 del matí, a la parròquia de Platja d'Aro.
Carme Esparragó Freixas 84 Palafrugell Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 84 anys. Vivia a Palafrugell. Casada amb Miquel Rojas Sánchez i deixa un fill.
Maria Dolors Roger Quintana 87 Palafrugell 06/08/2020 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 87 anys. Vivia a Girona. Casada amb Ramir Budó Sala i deixa una filla. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.
Alberta Soler Corominas 74 Port de la Selva, el Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 74 anys. Era natural de Sant Feliu de Guíxols i vivia al Port de la Selva. Casada amb Miquel Pallisser i deixa dues filles. Incineració, avui, en la intimitat familliar, al crematori Áltima de Figueres.
Àngela Alemany Carbó 80 Sant Feliu de Guíxols 05/08/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 80 anys. Era de Sant Feliu de Guíxols. Deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 6 de la tarda, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.