Franja TV3

Dijous, 15 novembre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista el president del Parlament, Roger Torrent, després d'haver-se reunit amb els grups parlamentaris per frenar la crispació en els plens. Més tard, l'especialista en xarxes Juan Soto Ivars comenta la polèmica per la inclusió d'Amaral en una llista de cançons sexistes. A més, Killian Jornet parla del seu nou llibre, Res és impossible, Dani Arbós mostra què s'està fent a la Setmana de la Ciència, i l'astrònom Ignasi Ribas respon a les preguntes sobre un nou planeta que ha descobert.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Calamarcets amb cigrons
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
El Bernat, la Marina, l'Andreu i la Pili són a la casa rural. La Pili se sent la dona més feliç del món, però l'Andreu ho està manipulant tot perquè vol que la Marina li confessi que l'estima a ell i no al seu marit. Arriba a ser bastant desagradable, lluny de com l'Andreu s'havia mostrat fins ara. Paral·lelament, el Miquel descobreix que el Jordi surt amb la Vero i el convida a sopar amb els amics amb la intenció de riure-se'n. I és que la relació del Jordi i la Vero és ben pintoresca. Per la seva banda, el Valentí, que sembla que ha canviat, avui defensa l'Eva. Ella, d'acord amb la Gemma, creu que està fent bé les coses, però els altres al·lucinen. I el Valentí no afluixa.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
Darrerament, el Parlament sembla un autèntic pati d'escola. El baix to amb què alguns diputats es responen en els plens ha obligat Roger Torrent a posar ordre a ritme de Michael Jackson. Pedro Sánchez i Pablo Casado, per la seva banda, es reuneixen per valorar quins són els millors jutges i decidir el pròxim president del Tribunal Suprem. La llegenda del còmic i pare dels superherois moderns Stan Lee ha mort. Francesc Macià rep Lee disfressat de Spidermacià, el superheroi republicà. I a més, Manuel Valls, conscient que no coneix prou Barcelona, demana una classe magistral sobre la ciutat a una de les seves icones més estimades: el Cobi.
Altres
Durada: 40'
22.40
Els meus pares
Resum
Capítol especial amb el millor d'aquest programa, que ha homenatjat els pares i mares de la gent més coneguda del país. Des del 13 de setembre i durant nou episodis Gemma Nierga ha anat a conèixer els pares, molt sovint anònims, de persones molt reconegudes del país en els seus àmbits. L'audiència ha pogut descobrir la influència que els seus pares han representat en la seva vida personal i professional. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 60'
23.40
Quan arribin els marcians
La informació, el pare i els Òscars
El risc d'informar, la figura del pare, la videodansa i Òscar Dalmau i Òscar Andreu, els Òscars, són els protagonistes d'aquest nou capítol marcià. Òscar Dalmau i Òscar Andreu estan a punt d'estrenar un nou programa, La nit dels Òscars, i els marcians estan encuriosits per saber què és una parella artística i per què aquest parell d'humoristes diuen que s'estimen, però que no dormen junts.
Altres
Durada: 45'
00.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.00
Gran reserva
Cultura. L'illa del tresor: Oriol Regàs i Gorka Knorr
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 50'
02.50
Ritmes a l'estudi
Francesc Capella. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.50
Blues a l'estudi
The Suitcase Brothers. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.50
Jazz a l'estudi
Red Fusion. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'