Franja TV3

Dimecres, 23 gener de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani. Lídia Heredia també parla amb Laura Masvidal, parella de Quim Forn, just una setmana abans que els líders independentistes empresonats siguin traslladats a centres penitenciaris de Madrid per encarar el judici del procés. A més, l'Audiència Nacional comença avui a revisar la sentència als joves d'Altsasu, i el programa parla amb els advocats per saber com encaren la petició de la fiscalia d'augmentar les penes per terrorisme. L'espai també connecta amb el Parlament, on a partir de les 11.00 comença un ple monogràfic sobre els serveis públics.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Croquetes de biquini
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Gemma fa un regal a la Montse i li diu que vol parlar del seu passat en comú, però la Montse no ho vol, i confessa que no la pot perdonar. Més tard, l'Andreu demana a la Sara que no se'n vagi sense fer les paus amb la Marina. Però la noia no només odia l'Andreu, sinó que ara està començant a odiar la seva mare. I això al Bernat no li agrada. Paral·lelament, l'Ivan exigeix a la Sílvia que estigui a la botiga totes les nits que el Fèlix hi assagi. No queda clar si la idea és bona o dolenta. El Quim, mentrestant, està espantat per l'episodi del xuclet i per la trista excusa que li va donar a la Paula, així que està decidit a acabar la relació amb la Cati. Però ella també hi ha de dir la seva.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
21.20
Copa del Rei
Emissió del partit d'anada de quarts de final que enfronta el Sevilla i el FC Barcelona, els dos grans protagonistes de l'última final, que va guanyar el club blaugrana. El Sevilla, que juga com a local, arriba al partit després d'haver eliminat l'Athletic de Bilbao en vuitens de final, mentre que el Barça va remuntar el resultat de l'anada i va eliminar el Llevant. Comentaristes: Àlex Castells, Gerard Autet, Francesc Latorre, Maria Fernández Vidal i Laura Brugués. Des l'Estadi Ramón Sánchez-Pizjuán.
Esports
Durada: 125'
23.25
Alguna pregunta més?
El convidat d'avui és l'actor Alain Hernández, que explica que és fan del programa i ofereix un curs intensiu de plor dramàtic. D'altra banda, Jordi Asturgó surt Al carrer a veure si els catalans pateixen els efectes del Blue Monday, el dia més trist de l'any. A més, es pot veure una altra entrega de l'informatiu satíric d'El Mundo Today, presentat per Alba Carreres. També s'emet el shooting stars més gimnàstic, es veu una mostra de la crisi de Podem i s'analitza què està passant amb el VAR.
Altres
Durada: 45'
00.10
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
01.50
Gran reserva
Xou: Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
02.45
Ritmes a l'estudi
Big Dani Perez. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
Big Yuyu. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Martí Serra. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.45
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 15'