Franja TV3

Dijous, 25 abril de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'analitza avui el més destacat del debat previ a les eleccions del 28-A de TV3 i Catalunya Ràdio. Més tard, el corresponsal a Moscou Manel Alias explica quins són els interessos de Rússia a l'Àrtic, una de les zones més fredes del planeta, amb una situació estratègica i molt rica en recursos naturals. I el periodista científic Dani Arbós, acompanyat d'un nutricionista, parla de l'augment del consum de productes ecològics i de si són més saludables que els convencionals. Per acabar, es parla del festival OFFF, en el qual es reuneixen il·lustradors i dissenyadors de tot el món amants de les noves tecnologies.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Crespells de bacallà
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
A Adalisa tothom se sorprèn quan la Marta torna a la feina. Confessa que va mentir i fa les paus amb el Quim. Sembla que tot ha tornat a la normalitat. L'altre front que té obert, el del Juli, l'ha de tancar d'alguna manera. Avui ho farà. Paral·lelament, l'Octavi amaga a la Gemma que té un conflicte amb la seva ex, l'Elisa. Ho nota perquè assisteix a una conversa del seu nòvio amb el Virgili, en què el noi sembla que intercedeixi per la seva mare. L'Eva, per la seva banda, no se'n surt amb l'Arturo i truca a l'Andreu perquè l'ajudi. Ell no sap si explicar-li que està ajudant el Valentí. Llavors l'Eva es veu obligada a cedir. Més tard, la Sílvia diu al Fèlix que no podrà fer el bolo perquè ha d'anar a la fira, i el convida a acompanyar-l'hi. Però ell li sap greu deixar penjada la gent que els ha contractat.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Polònia
El trio de dretes, Casado, Rivera i Abascal, presenten Arriba el fachito, una paròdia de la mítica cançó de La Trinca. També se saben les dificultats que va tenir Ada Colau per trobar una mona de Pasqua perfecta que no contradigués els seus principis, i els llibreters de Catalunya s'enfronten a l'excés de llibres sobre el procés que han inundat aquest Sant Jordi. I a la nova entrega de la sèrie Els Marchena, la família del jutge torna a Madrid després de passar les vacances de Setmana Santa a Benidorm. A més, Jordi Sànchez mira d'arrencar la seva roda de premsa des de la presó mentre els funcionaris intenten donar un toc més espanyol a l'espai. Finalment, el programa dona uns minuts als candidats de partits sense representació a El debat dels secundaris, encapçalats per Albano Dante Fachin.
Altres
Durada: 40'
22.35
Persona infiltrada
Tomàs Molina
Tomàs Molina és l'encarregat d'estrenar el programa i passar tot un dia amb una família de Ripoll. L'home del temps té 12 hores per visitar la casa familiar, conèixer-ne els components, fer activitats plegats, menjar amb ells i sotmetre'ls a un interrogatori individual. Al final de la jornada, el Tomàs ha de dir qui creu que no és un membre de la família. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 60'
23.35
Quan arribin els marcians
Espai que combina l'actualitat amb la contemporaneïtat cultural, la informació, la divulgació i l'oci.
Altres
Durada: 45'
00.20
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.55
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 40'
02.35
Ritmes a l'aula
Elio. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.05
Cava de blues
Pere Foved & Friends. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.50
Fusió i swing a l'estudi
Gemini. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.35
Jazz a l'estudi
Lluís Vidal Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 75'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'