Franja TV3

Diumenge, 4 desembre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 275'
10.35
Signes dels temps
Treballar per la pau i el Projecte Vitamina
Montserrat Esteve entrevista Jordi Palou-Loverdos, advocat, mediador internacional i director de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l'ONU, que parla del Projecte Vitamina, en el qual els joves es formen en lideratge ètic per ser motors de canvi als seus barris.
Altres
Durada: 25'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 75'
12.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 50'
13.05
Polònia
L'anunci del Ministeri d'Igualtat en què s'acusava Pablo Motos de masclista ha ofès el presentador. Santiago Abascal, Ortega Smith i Bertín Osborne surten per defensar-lo i creen la boy band Carcastreet Boys, la versió masclista dels Backstreet Boys. Paral·lelament, el 2017, un partit conegut com Ciutadans va guanyar les eleccions catalanes. Al cap de poc temps, però, va desaparèixer sense deixar rastre. Carles Porta inicia una investigació per saber què ha passat amb el partit taronja. A més, diversos membres del Govern s'han situat a les sortides del Congrés dels Diputats amb l'esperança de rebre partides pressupostàries per ajudar la desafavorida economia catalana.
Altres
Durada: 40'
13.45
Alguna pregunta més?
L'Isma visita la Madrid Horse Week, una de les fires eqüestres més importants. Paral·lelament, la Nerea entra a l'Institut d'Estudis Catalans per intentar introduir una paraula del programa al diccionari. A més, a la secció La televisió és cultura, Xesco Reverter defensa la dura professió de corresponsal.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: 12 anys d'esclavitud
Basada en uns fets reals increïbles, reflecteix la lluita d'un home per la seva llibertat i supervivència. Dues dècades abans de la Guerra Civil nord-americana, Solomon Northup, un home lliure i de raça negra que vivia a l'estat de Nova York, va ser segrestat i venut com a esclau. Durant els anys següents, va conèixer la crueltat personificada en un despietat propietari d'esclaus. Tot i això, també va descobrir l'amabilitat en moments inesperats. El Solomon va lluitar no només per conservar la vida, sinó també la dignitat. Però el dotzè any del seu suplici, una trobada casual amb un abolicionista canadenc li va canviar la vida per sempre.
Pel·lícules
Durada: 140'
18.00
Tarda de cine: Una casa als afores
La Rachel i el Peter són una parella jove que es trasllada als suburbis. Però l'intent d'estar en un lloc tranquil i acollidor no arriba a acomplir-se, ja que cada dia que passa a la Rachel l'espanten més els seus estranys veïns.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.40
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 15'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Dones, vida, llibertat
Altres
Durada: 40'
22.45
Hotel Voramar
Emissió dels capítols Cap. 35 i Cap. 36.
Sèries
Durada: 110'
00.35
Quan arribin els marcians
Consum de plataformes i Pares normals
Enmig de la ressaca del Black Friday, que marca l'inici de la voràgine de les compres de Nadal, el programa analitza les conseqüències del consum a través de plataformes, que no deixa de créixer i que accelera i facilita la capacitat d'adquirir béns i serveis per part dels ciutadans. A més, es conversa amb els actors Júlia Bonjoch i Enric Cambray, protagonistes del musical Pares normals.
Altres
Durada: 30'
01.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 175'
04.00
Rumba a l'estudi
Carlitos Miñarro. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Biflats. Espai musical.
Altres
Durada: 60'