Franja TV3

Dilluns, 5 desembre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Brioix amb plàtan i cremós de torró
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'arribada del germà del Joan Vidal evita que la Gemma parli amb l'Assumpta. Més tard, quan la Gemma arriba a casa preocupada, el Toni la consola. Mentrestant, el Litus nota que l'Eva es comporta de manera molt molt distant i li demana de parlar seriosament. Després, preocupat per la situació, el Litus queda amb l'Andreu per saber què li passa a l'Eva. Posteriorment, l'Andreu exigeix a l'Eva que aclareixi les coses amb el Litus. A més, la Cati accedeix a parlar amb el Quim, però queda amb l'Agustí i descobreix que el Quim ha comès un error amb el Marcel. Mentrestant, l'Alexandra li diu a la Mireia que està segura que l'Emili la deixarà al carrer, ja que aqueslla mateixa tarda té una cita amb uns possibles compradors per a la clínica. Finalment, l'Alexandra suplica a l'Emili que no ho faci i acusa la Sílvia d'estar darrere de la idea.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Crims
Febamar (II)
En aquesta segona part arriba la resolució de la mort del propietari d'un concessionari de cotxes d'Alcanar, que és sorprès un vespre de l'any 2008 a casa seva mentre és amb la seva dona. El matrimoni és torturat fins a la mort i l'interior de l'habitatge apareix molt remogut. A més, al pati hi falta un vehicle. Més tard, la investigació transcorre entre les Terres de l'Ebre i Castelló de la Plana, i els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil s'han d'entendre per poder resoldre aquest crim. (Últim capítol de la temporada.)
Documentals
Durada: 60'
23.05
Crims
El crim de la Guàrdia Urbana (IV): La versió del jurat
El cas de la Guàrdia Urbana arriba a judici amb dues versions completament contradictòries. Tot i així, la fiscalia i l'acusació particular estan convençudes que, en realitat, van cometre el crim entre tots dos, però tenen pocs elements per demostrar-ho. I no hi ha cap prova que pugui assegurar quina va ser l'hora del crim, de quina manera el van matar, qui va ser-ne l'autor material i, sobretot, per què el van matar. En aquest capítol es coneix la veritat oficial del cas de la Guàrdia Urbana i el que el jurat va considerar que havia passat la nit de l'1 de maig de 2017.
Documentals
Durada: 70'
00.15
Zona Franca
Una cita de dilluns a dijous, amb la sàtira, la comèdia i l'espectacle de la mà de les cares més suggerents i originals del món de l'humor de Catalunya. El programa inclou monòlegs, entrevistes, múltiples col·laboradors, una banda de música i esquetxos en directe.
Altres
Durada: 55'
01.10
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 115'
03.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
04.00
Rumba a l'estudi
Noël Meya. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Inxa Impro Quintet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'