Franja TV3

Divendres, 27 gener de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Rosa de poma
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Sílvia veu el Litus trist i li proposa mirar una pel·lícula junts a la nit. Més tard, el Litus es fa il·lusions i acaba fent un petó a la Sílvia, però ella el rebutja. Paral·lelament, la Marta s'indigna quan descobreix que just davant del Burguer hi han obert un altre local d'hamburgueses i, com que té por de la competència del nou local, decideix buscar estratègies perquè li surtin els números. Posteriorment, l'Ismael diu a l'Eva que li sap greu que el Litus la tractés tan malament. A més, després de veure que l'Ernest li ha omplert la nevera, l'Eva decideix acceptar de participar en els assajos clínics que li va oferir el Pep. Mentrestant, l'Agustí continua sent dur amb el seu fill, i el Marcel parla del Quim com si fos el seu pare per fer-li mal. A la Cati, per part seva, li molesta que el Quim estigui tan pendent del seu fill, ja que ella no se'n refia i creu que els vol prendre els diners, Finalment, l'Agustí exigeix al Quim que deixi de fer de pare del Marcel, però el Quim es rebota i reivindica el seu vincle de sang.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 220'
20.15
Tot són problemes
Danae Boronat i Elisenda Roca
Danae Boronat, periodista, presentadora i narradora esportiva, i Elisenda Roca, escriptora i històrica veu televisiva, venen a compartir els seus problemes al programa.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La gran pel·lícula: Els set magnífics
Quan el tranquil poble de Rose Creek queda sota el control letal de l'industrial Bartholomew Bogue, els habitants, desesperats, decideixen contractar la protecció d'un grup de set malfactors, caça-recompenses, tafurs i sicaris. Mentre preparen el poble per a la violenta confrontació que saben que s'acosta inevitablement, aquests set mercenaris s'adonen que lluiten per alguna cosa més que els diners.
Pel·lícules
Durada: 140'
00.25
Pel·lícula: La història de l'Amber
En una localitat de Texas, una nena de 10 anys és segrestada. La recerca desesperada fa que la mare passi els pitjors moments de la seva vida, sobretot quan apareix el cos sense vida de la petita en un bosc pròxim. Aquesta tragèdia dona lloc a una acció ciutadana, liderada per la mare de la nena, perquè aquest drama no es torni a repetir.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.50
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 115'
03.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
05.00
Folc a l'estudi
Newcat. Espai musical.
Altres
Durada: 60'