Franja La 2

Divendres, 14 setembre de 2018
06.00
Madrugadas de La 2
Programa musical que recull l'actuació en directe d'algun cantant o grup.
Altres
Durada: 30'
06.30
Pequeños universos: el universo escondido
El bosque inmutable
Sèrie documental sobre la flora i fauna de la península Ibèrica, que aprofundeix en el tractament dels microecosistemes més representatius i més propers a l'ésser humà.
Documentals
Durada: 30'
07.00
Vías romanas en Europa
Sèrie documental sobre una de les més importants i llargues vies de comunicació romana a Hispània: la Via Agusta, utilitzada des de fa més de tres mil anys. Aquesta via parteix de la Cadis actual i arriba fins a Roma.
Documentals
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
El expreso de los Balcanes
Macedonia
Els episodis d'aquesta sèrie documental proposen un viatge en tren per cinc països del sud-est europeu i els seus paisatges espectaculars i atractius turístics.
Documentals
Durada: 60'
09.00
El bosque protector
Choperas
Sèrie documental que té com a objectiu conscienciar l'opinió pública de la importància que han tingut i tenen els boscos en la història natural, social i econòmica d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 30'
10.00
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 55'
10.55
España a ras de cielo
Los techos de españa
De la mà de Francis Lorenzo, aquest programa mostra els racons de la geografia espanyola a vista d'ocell i amb imatges espectaculars.
Documentals
Durada: 60'
11.55
80 cm
Aire y fuego
Juan José Ballesta fa un llarg viatge per la geografia i el paisatge espanyol, aprèn a reconèixer la natura, la vegetació i els animals, i porta a terme activitats relacionades amb la vida rural.
Documentals
Durada: 30'
12.25
Mañanas de cine: Todos o ninguno
Després de passar cinc anys a la presó per un crim que no va cometre, Jack Sparrow torna a la ciutat de Red Rock a la recerca de venjança.
Pel·lícules
Durada: 80'
13.45
Curro Jiménez
La media luna
Francisco Jiménez, barquer de Cantillana, mata diverses persones del poble on viu en defensa dels seus drets personals. Per tot això, decideix canviar el seu estil de vida i passar-se a l'equip dels bandolers, on es fa cap d'una banda sota el nom de Curro Jiménez.
Sèries
Durada: 65'
14.50
Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad
Cáceres
Àvila, Alcalá de Henares, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, San Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda són les ciutats protagonistes dels 15 documentals d'aquesta sèrie, en la qual es mostra la riquesa cultural i històrica que les ha fet mereixedores del distintiu de Ciutats Patrimoni de la Humanitat.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Italia: ciudades ocultas: Venecia i El expreso de los Balcanes: Serbia: Sèrbia és el més gran dels nous estats balcànics i, a causa dels conflictes de les últimes dècades, segueix sent un gran desconegut.
Documentals
Durada: 95'
18.05
El escarabajo verde
Volver a lo salvaje. los bisontes de Rumanía
Es viatja fins a Romania per conèixer el programa de reintroducció del bisó europeu als Carpats del sud. Un animal desaparegut de les praderies europees i que, gràcies a l'èxit dels programes de cria en captivitat, s'està alliberant a la natura acompanyat de mesures que haurien de generar noves oportunitats econòmiques per a la població local.
Altres
Durada: 55'
19.00
Las recetas de Julie
París y sus jardines
Programa gastronòmic protagonitzat per la presentadora i crítica gastronòmica Julie Andrieu.
Altres
Durada: 55'
19.55
Top 10: el arte de la arquitectura
Monumentos conmemorativos
Els monuments commemoratius serveixen per honrar la memòria d'una persona en particular o un moment important de la història.
Documentals
Durada: 65'
21.00
Historia de nuestro cine: ¡Atraco!
El 1956, després que dos lladres argentins assaltin una joieria, es posa en marxa un operatiu policial que acaba amb la detenció i empresonament dels delinqüents. No obstant això, el botí no apareix, i la seva recerca posa de manifest una trama complexa de complicitats.
Pel·lícules
Durada: 185'
00.05
Documaster
Inclou En la máquina de matar de Hitler: Los campos del horror nazi i En la máquina de matar de Hitler: Drancy 1943, la gran envasión: Al setembre de 1943, uns setanta presoners jueus al camp de concentració de trànsit de Drancy van decidir cavar un túnel per escapar.
Documentals
Durada: 105'
01.50
Los niños de Gigante
Gigante, dirigida per George Steven, és un clàssic del cinema americà basat en la polèmica novel·la del mateix nom d'Edna Ferber. La pel·lícula està protagonitzada per un trio llegendari: Rock Hudson, Elizabeth Taylor i James Dean. És la història de tres generacions d'una poderosa dinastia ramadera a Texas. Té un important rerefons social en dur a la pantalla una mirada ferma sobre el racisme cap als mexicans.
Documentals
Durada: 55'
02.45
Documenta2
Inclou Deportes en el campo de batalla
Documentals
Durada: 55'
03.40
Top 10: el arte de la arquitectura
Los estadios más fascinantes
Els estadis esportius s'han convertit en les arenes dels gladiadors d'avui dia: els atletes.
Documentals
Durada: 50'
04.30
La reina de los babuinos
Es diu que cap animal salvatge mor de vell. No obstant això, aquí hi ha una femella de babuí que contradiu aquesta norma. La reina dels babuins és un retrat íntim i commovedor de la vida d'un grup de babuins des de la perspectiva de la seva matriarca, Mmasadi. Des que va néixer va estar destinada a fer alguna cosa important. Pertany a la família de rang més alt del grup, i algun dia serà la seva reina.
Documentals
Durada: 55'
05.25
80 cm
Menorca
Juan José Ballesta fa un llarg viatge per la geografia i el paisatge espanyol, aprèn a reconèixer la natura, la vegetació i els animals, i porta a terme activitats relacionades amb la vida rural.
Documentals
Durada: 35'