Programació TV3

Divendres, 3 desembre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista el president del FC Barcelona, Joan Laporta. A continuació, el programa visita bars, restaurants i gimnasos per comprovar com s'aplica l'obligatorietat de demanar el passaport Covid per entrar en aquests locals. Així mateix, el president de la Societat Catalana de Ginecologia, Oriol Porta, i la periodista Esther Vivas, autora del llibre Mama desobedient, parlen sobre la violència obstètrica. A més, s'analitzen causes i efectes de la disminució d'oficines bancàries per l'aposta de les entitats per les gestions des del mòbil. Se'n parla amb el director de la consultora CBRE, Xavier Güell.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pastís bomba d'avellana
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Cati sent com el Quim, mentre somia, confessa que va ser ell qui la va denunciar. Més tard, parla amb ell per intentar que confessi i el Quim es posa tan nerviós que al final confessa que va ser ell. Mentrestant, la Mari Carmen troba les pastilles de la Noe i s'encara amb ella en una discussió tibant. A més, la família del Jan el vol canviar d'institut, i el Jan creu que és per culpa de l'Eva i el Litus, que van anar a parlar amb els de l'institut. Més tard, després d'una agressió del padrastre, el Jan es presenta a casa d'ells. La Cloe, per part seva, no té prou diners per continuar amb la parada el proper any per un imprevist econòmic. Finalment, ho accepta amb naturalitat i l'Hèctor s'ofereix a invertir-hi econòmicament i acompanyar-la de viatge al Nepal, però l'Ivan no ho acaba de veure clar.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Zona zàping
La gala de la Pilota d'Or de futbol centra bona part del programa. En destaca el premi aconseguit per Alexia Putellas, capitana del Barça. Així mateix, la setena Pilota d'Or de Messi també ha provocat múltiples reaccions, en aquest cas, moltes de contràries al guardó de l'argentí. A més, el club blaugrana també va resultar premiat en guanyar Pedri el premi Kopa al millor sub-21. A continuació, es mostra un home ocell en un vol rasant per sobre d'un volcà nevat, un futbolista fingint una agressió del mateix àrbitre del partit i una traductora per a sords que ho tradueix tot, fins i tot el desmai de qui està parlant. A més, aquest lliurament compta amb la participació del grup Arribar i Ploure, format pel músic Àlex Pujols, de Txarango, i l'actor Ricard Farré, que presenten al Top 1 un tema amb el qual reivindiquen la manera de parlar prenormativa, Paraules d'antes.
Altres
Durada: 30'
22.35
La gran pel·lícula: Els límits de la veritat
La Cate McCall és una exfiscal que va acabar amb la seva carrera prometedora quan es va convertir en addicta. Amb l'esperança de recuperar la credibilitat i guanyar la custòdia de la seva filla, porta l'apel·lació d'una assassina condemnada injustament. S'enfronta aleshores a una policia i a un sistema corruptes, així com als seus propis dimonis.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.20
Pel·lícula: El rastre del delicte
Mal Toohey és un policia a qui, després de detenir un important sospitós de drogues, tracten com a un heroi. Després de celebrar la detenció amb altres col·legues, torna a casa begut i pel camí atropella de manera involuntària un nen que anava amb bicicleta. Quan arriba l'ambulància, decideix mentir per no ser acusat de l'accident. El mateix passa quan arriben el Jim i el Carl, dos policies que han d'investigar el que ha passat. És llavors quan el Carl reconeix el Mal i envia el Jim, el policia més nou, a acordonar la zona. El Carl envia a casa el Mal, i es converteix així en còmplice del seu secret per protegir el seu company. Això provocarà les sospites del Jim.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
03.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
05.00
Folc a l'estudi
Aubades. Espai musical.
Altres
Durada: 60'