Programació TV3

Dimarts, 16 agost de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 400'
12.40
Els habitants de la fi del món
Noruega
El Ben passa uns dies amb la Randi Skaug, una aventurera noruega que un dia va decidir deixar la feina de despatx i comprar una petita illa en un fiord al nord del seu país. La Randi porta una vida senzilla i treballa de valent a la tardor i a l'hivern per poder oferir allotjament a persones que volen canviar de vida, aprendre coses i gaudir d'aquest lloc remot durant la primavera i l'estiu.
Documentals
Durada: 50'
13.30
Manduka
Quiche Royaine-Sara Roy
El programa rep Sara Roy, una de les integrants del desaparegut grup Macedònia, que acaba de començar la seva carrera en solitari. Una de les receptes preferides de la Sara, i de les poques que sap fer, és la carbonara, motiu pel qual la Paula decideix preparar una quiche Lorraine.
Altres
Durada: 30'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
El paradís de les senyores
Emissió dels capítols Cap. 189, Cap. 190 i Cap. 191.
Sèries
Durada: 130'
17.50
Pretemporada FC Barcelona Femení
AMOS Women's French Cup. Des de l'Estadi Ernest-Wallon.
Esports
Durada: 125'
19.55
Atrapa'm si pots
Especials estiu
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
5 anys dels atemptats del 17A
La fàbrica d'explosius
El primer episodi posa al dia de les informacions que hi ha sobre la casa d'Alcanar, lloc on els terroristes fabricaven els explosius, i que va explotar la nit del 16 d'agost del 2017. Diversos analistes, criminòlegs i policies expliquen com es va formar la cèl·lula terrorista i com funciona el sistema de reclutament d'Estat Islàmic. (Nou en emissió.)
Documentals
Durada: 25'
22.30
Sense ficció
Inclou La Pilarín
Documentals
Durada: 80'
23.50
Som revolució
Ja ens operen robots. Com seran els metges del futur?
Xantal Llavina coneix de prop alguns centres de recerca i conversa amb professionals de reconegut prestigi per construir un puzle que finalment acaba encaixant i que fa un retrat de la investigació científica que es fa avui dia a Catalunya. Un dels protagonistes del capítol és el pilot de motos i cotxes Nani Roma, amb qui es visita una unitat de robòtica de la Universitat Politècnica de Catalunya. Més tard, a l'IRTA, l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries de Caldes de Montbui, el programa coneix de primera mà diversos experiments, entre els quals destaca l'estudi d'una plaga que pateixen els pins, la regeneració d'aigües gràcies a l'ús de les algues o fins i tot l'estudi de com millorar l'alimentació i la salut dels conills de granja. A més, el capítol compta amb la participació del periodista especialitzat en ciència Daniel Arbós, la científica Judit Huanhuix, el doctor Manel Esteller i el físic Àlex Arenas.
Altres
Durada: 60'
00.50
Pel·lícula: El pregó
Van jurar que no es veurien les cares mai més, però, per una quantitat raonable de diners, estan disposats a fer una excepció. Els germans Osorio, glòries oblidades de la música electrònica dels 90 amb el grup Supergalactic, han tocat fons. Quan els contracten per anar plegats a fer el pregó al seu poble natal, Proverzo, no s'imaginen el que els ve a sobre. L'alcalde vol que encapçalin la processó i decideix col·locar-los a primera fila i que siguin ells els que portin l'estendard. Les seves intencions d'arribar, guanyar els diners i sortir corrents es veuen truncades per plans secrets, centenars de fans i tradicions ancestrals. Si surten d'allà amb vida, serà tot un èxit.
Pel·lícules
Durada: 75'
02.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.00
Rumba a l'estudi
Chakatunga. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Enric Ez. Espai musical.
Altres
Durada: 60'