Programació La 1

Dimarts, 16 agost de 2022
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad (10.00h.) y La hora de La 1 verano (12.30h.).
Altres
Durada: 330'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Pel·lícula: Un verano en Algovia
Barbel Leitner, una escaladora que s'ha convertit en una icona de l'esport, torna a la seva casa familiar als Alps després de patir una caiguda que l'ha deixat postrada en una cadira de rodes. La Barbel creu que algun dia podrà tornar a caminar si rep el tractament de fisioteràpia adequat.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.55
Servir y proteger
La Hanna torna a Distrito Sur per al reconeixement del Falcon. Paral·lelament, la Noemí i l'Isidro calmen els ànims després que ell hagi fet un esforç per portar-se bé amb el Saúl. El Matías, per la seva banda, aclareix amb l'Antonio el que li va passar a l'hospital on el van acomiadar.
Sèries
Durada: 60'
18.55
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.50
Te ha tocado
30 concursants s'enfronten en duels per parelles per poder jugar al billar japonès, una rampa amb 14 clots en els quals es troben un munt de regals i molts diners. Els participants són sempre els mateixos, formen part del públic del programa, i van sortint a jugar a mesura que el número que tenen assignat surt del bombo que hi ha al plató. Qui guanyi l'últim duel s'enfronta a la prova final, un únic clot al billar japonès, on té l'oportunitat de guanyar El Bote a la Súper final. Un pot que comença amb una quantitat de 1.000 € el primer dia i que augmenta 500 € a cada programa.
Altres
Durada: 40'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
Mapi
Mapi rep la visita de la presentadora i actriu Llum Barrera, de l'actor Luis Mottola i de l'actriu Inés Molina.
Altres
Durada: 35'
22.25
Comando al sol
Inclou Tierra, mar y cielo i España infinita
Altres
Durada: 100'
00.05
Lazos de sangre
Manolo Escobar
El programa repassa la vida del més popular dels cantants espanyols, Manolo Escobar. Una història de superació i entrega que es coneix de la mà de la seva filla Vanessa, d'artistes com Miguel Poveda i des de Badalona, la ciutat on va emigrar de petit.
Documentals
Durada: 60'
01.05
Pel·lícula: Amor sin tiempo
La Megan Murphy sembla tenir una vida perfecta: un meravellós marit anomenat Thomas Clayborne i dos adorables fills. Però després d'haver passat dos mesos en coma, es desperta i descobreix que mai no ha estat casada i que els nens no existeixen. Desconcertada, la Megan lluita per deixar de banda la realitat amb què somiava.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 215'