Programació La 1

Dimarts, 18 setembre de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 120'
12.00
Más desayunos
Espai que analitza l'actualitat informativa amb contertulians i convidats.
Altres
Durada: 90'
13.30
Torres en la cocina
Cintas con quisquillas. Sepia rellena
Avui se segueix al costat del Guadalquivir. El Javier i el Sergio tenen com a convidat Antonio Machuca, peixater del mercat de Triana. Preparen unes cintes amb gambetes fresques i una sípia farcida.
Altres
Durada: 30'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
El CNI dona vacances a l'Iker i l'agent pretén que l'Alícia i el nadó l'acompanyin. El Julio segueix enfadat perquè no el van informar que el seu pare era viu. La Nerea, per la seva banda, està cada vegada més entusiasmada amb la seva relació amb l'atractiu arquitecte Iván i s'endurà una desil·lusió.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
La Lucía es nega a creure que el Samuel tingui alguna cosa a veure amb la mort del Joaquín, però l'advertència del Telmo ha fet efecte en ella. El Samuel, posteriorment, ho nota i descobreix que el Telmo va estar reunit amb la Lucía. Mentrestant, la Leonor s'enfada molt quan s'assabenta que la Rosina s'ha fet passar pel seu representant. Benjamín Corral, per la seva banda, li fa una oferta a la Leonor, però al Servando no li agrada l'obra que ha escrit l'Hidalgo i no vol que sigui representada. Paral·lelament, tot i les suspicàcies del Ramón, els Palacios celebren a casa seva un ritual típic de Cabrahigo perquè l'embaràs de la Trini vagi bé. Més tard, la còlera de la Rosina esclata quan s'assabenta que la María ha estat acollida a l'altell. Per aquesta raó, la Casilda s'enfronta durament a la Rosina i aquesta li explica que és filla del Maximiliano. Finalment, uns mafiosos ataquen el Samuel i la Lucía quan estan fent una passejada i li trenquen la mà al joier.
Sèries
Durada: 55'
18.15
Centro médico
A través d'alguns actors, que fan el paper de metges i infermeres, es recreen històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 70'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Desafía tu mente
Avui, Antonio Lobato, des de La Rioja, mostra una sèrie de jocs de coordinació i de lògica. I a continuació, es repassa una part de la història d'Espanya.
Altres
Durada: 35'
22.40
Sabuesos
La parella de detectius troba, finalment, un moment per relaxar-se i gaudir quan l'Alberto s'enduu el Max a una competició canina, fins que diversos gossos del concurs comencen a desplomar-se en cadena. Al principi, tothom pensa que es tracta d'una intoxicació, però aviat sorgeixen sospites de possibles sabotatges per guanyar la competició. Aquest cas afecta especialment el Max, ja que els seus instints el fan sentir inevitablement atret per l'estrella de la competició. Tanmateix, el Max no és l'únic amb problemes sentimentals: la Marta pateix un fort daltabaix quan li arriba la demanda de divorci del Salva. No obstant això, s'ho pren com una nova oportunitat de refer la seva vida. A la Paula li sembla bona idea organitzar una cita a cegues amb el Gómez, en la qual la Marta descobrirà que el poli no era tan cretí com semblava.
Sèries
Durada: 75'
23.55
Españoles en el mundo
Inclou Normandía i Bangalore: Es viatja fins a Bangalore, coneguda com la Ciutat Jardí de l'Índia per la seva exuberant vegetació i també com el Silicon Valley de l'Índia, ja que és el centre tecnològic del país.
Altres
Durada: 105'
01.40
Mamás y papás a la vista
La propera arribada dels bessons accentua els nervis i les preocupacions de la Teresa i el Víctor, que viuen el seu segon embaràs atabalats. I la Thais i la Isabel, dos artistes de circ, esperen el seu primer fill.
Altres
Durada: 50'
02.30
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 95'