Programació La 1

Divendres, 23 febrer de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
Les partides de pòquer de l'Aguirre i Don Fermín continuen, cosa que preocupa la Teresa, que s'ha adonat que Don Fermín no ha anat a treballar en el seu horari habitual. Més tard, la Teresa parla amb el Cañete, que està desconcertat, i nota que alguna cosa els passa a tots dos. D'altra banda, la jove Marta decideix no explicar a la Conchita la mala estona que li va fer passar Don Cecilio. Per si no n'hi havia prou, troba la carta que el banc va enviar a l'Antonia per anunciar-li el seu possible desnonament. La Laurita i la Inés, per la seva banda, discuteixen perquè la Inés no va explicar al seu oncle Fermín que ha marxat del Madrid Cabaret. Finalment, la Laurita continua treballant en la seva proposta de falques publicitàries per a La Moderna.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La Jana i el Curro comparteixen temps tancats a l'habitació del noi. És el moment idoni per reforçar la seva relació de germans sense aixecar sospites. El Curro demana parlar amb la Teresa quan s'assabenta que ha tornat amb la Petra. A més, tots celebren que el comte d'Ayala se n'hagi anat de viatge de negocis per Europa. Mentrestant, la Catalina continua al marge de les confabulacions del Jerónimo i el Pelayo, que es resisteix a cedir a les pretensions de Míster Cavendish. D'altra banda, tots els companys del servei animen la Vera a declarar el seu amor pel Lope. A més, renyen el Salvador i la María Fernández per haver parlat directament amb el marquès sobre el tema de la seva boda. El Salvador li demana disculpes, però la María Fernández creu que és injust i no està disposada a deixar-ho córrer.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 25'
20.55
UEFA Women's Nations League
Primera semifinal. La selecció espanyola, vigent campiona del món, s'enfronta a un partit dur per entrar a la final d'aquesta Women's Nations League. I és que les neerlandeses arriben a la cita amb ganes de revenja, després d'haver perdut els quatre últims partits en què s'han enfrontat. L'última trobada entre les dues seleccions va ser el partit de quarts de final que van disputar al Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda. En aquella ocasió, Espanya va guanyar 2-1 a les neerlandeses gràcies als gols de Mariona Caldentey, al primer temps, i de Salma Paralluelo, ja a la pròrroga. Comentaristes: Alicia Arévalo, Vero Boquete i Marta Corredera. Des de l'estadi La Cartuja de Sevilla.Inclou Telediario 2.
Esports
Durada: 115'
22.50
El mejor de la historia
En aquesta edició, els 10 personatges famosos que opten a passar a la final són José Ortega y Gasset, Montserrat Caballé, Rafa Nadal, Manolo Santana, Felip VI, Salvador Dalí, Isabel I, Amancio Ortega, Antonio Machado i Júlia Otero. Per decidir el segon finalista, després del triomf, a l'anterior lliurament, del poeta, dramaturg i prosista Federico García Lorca, l'espai compta amb la participació de l'advocada i política Begoña Villacís, l'humorista i imitador Carlos Latre i els presentadors de televisió Paula Vázquez i Arturo Valls.
Altres
Durada: 120'
00.50
Pel·lícula: Un franco, 14 pesetas
Espanya, 1960. Dos amics, el Martín i el Marcos, decideixen marxar a Suïssa a buscar feina. Lluny de la família, s'han d'adaptar a l'Europa del progrés i del desenvolupament i a la mentalitat oberta.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.30
Pel·lícula: A 47 metros 2: El terror emerge
La Mia és una adolescent a qui no li ve de gust traslladar-se a Mèxic amb el seu pare, el Grant, i la seva nova família. Amb el Grant treballant com a investigador en una antiga ciutat maia submergida, la Mia es veu obligada a passar temps amb la seva germanastra, la Sasha. Avorrides i sense supervisió, la Mia, la Sasha i les seves dues amigues s'endinsen a la cova submarina on treballa el Grant. Ocult durant segles, el lloc d'enterrament maia submergit és bonic i desconcertant, però aviat esdevé mortal, i les noies descobreixen que no estan soles.
Pel·lícules
Durada: 80'
03.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 130'