Programació La 2

Dilluns, 19 novembre de 2018
06.00
Madrugadas de La 2
Programa musical que recull l'actuació en directe d'algun cantant o grup.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Página 2
Santiago Posteguillo
L'espai compta amb l'escriptor Santiago Posteguillo, que parla de la seva nova novel·la, Yo, Julia, guanyadora del Premi Planeta, que recrea la història de l'emperadriu romana Julia Domna. A més, el programa mostra el projecte Relat-hos de l'Hospital Universitari de Bellvitge, repassa les principals casa-museus d'escriptors i Esteban Beltrán Verds recita un dels seus poemes.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 85'
08.55
El escarabajo verde
Sedentarios
Reportatge que homenatja els que fan possible la pràctica del senderisme. Crear un sender comporta una feina ingent: la promoció, el disseny, l'homologació amb unes marques registrades i universals, el manteniment i la millora amb el pas del temps.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 30'
10.00
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'
10.55
Documenta2
Inclou El cerebro con David Eagleman: ¿Por qué te necesito?: Los seres humanos son criaturas extremadamente sociales. El buen funcionamiento de su cerebro depende de su tejido social, confía en otros cerebros para prosperar y sobrevivir.
Documentals
Durada: 45'
11.40
Mi familia en la mochila
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 60'
12.40
Mañanas de cine: El tigre del río Kwai
A Tailàndia, un noi jove, honest i valent es compromet a entregar a la família del seu amic americà mort totes les seves pertinences, joies i diners.
Pel·lícules
Durada: 85'
14.05
Destino: España
Castilla-La Mancha
La visió dels estrangers que viuen a la comunitat de Castella-la Manxa.
Altres
Durada: 50'
14.55
La escapada italiana de Gino
Emissió de dos episodis. Al primer, el Gino ensenya la regió d'Úmbria, coneguda com el cor verd d'Itàlia. Al segon, el Gino és a Ligúria, que alberga cinc pobles pesquers coneguts com les Cinque Terre, Patrimoni Mundial de la Unesco.
Altres
Durada: 50'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Velocidad mortal: El desierto i El fracaso en la caza: Muerte en aguas profundas: A sota de l'aigua, la velocitat i l'estratègia són claus per caçar. Entre els caçadors de l'oceà, fins i tot els millors jugadors no aconsegueixen que les coses surtin segons el que estava planejat. Les probabilitats estan en contra fins i tot dels depredadors marins més exitosos.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Los reyes perdidos de Teotihuacán
Documentals
Durada: 60'
19.10
Código final
Entreteniment, cultura i sentit de l'humor es combinen en aquest concurs diari que transcorre en un plató giratori. A cada programa hi participen cinc concursants que han d'anar superant diferents fases amb un objectiu, vèncer el guanyador del dia anterior en el duel final i guanyar el superpot.
Altres
Durada: 55'
20.05
Comida al descubierto
Aceite de oliva, tabasco y jabalí salvaje
El Jimmy viatja a les oliveres d'Itàlia per preguntar als italians què pensen de l'oli verge extra que es ven als supermercats. A més, la Kate viatja a Louisiana per investigar sobre la fabricació de la salsa picant. I el Matt intenta descobrir si el senglar és salvatge.
Documentals
Durada: 25'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
21.00
Metrópolis
Proyector
Programa dedicat a l'última edició de Proyector. Molt més que un festival, és considerat ja un punt de trobada, referència i debat al voltant del videoart en aquest país.
Altres
Durada: 30'
21.30
¡Cómo nos reímos! Xpress
Un dos tres (IV, V)
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 25'
21.55
Zona indie: Una familia de Tokio
Homenatge a Contes de Tòquio, d'Ozu. Una parella d'ancians que viu en una petita illa viatja a Tòquio per visitar els tres fills. Els fills volen compartir el seu temps amb els pares, però al mateix temps estan molt ocupats amb la feina. Això fa que els pares se sentin una mica incòmodes a la gran ciutat.
Pel·lícules
Durada: 145'
00.20
En portada
El soldado de Dios
L'espai desgrana les claus de la victòria de Bolsonaro al Brasil. Viatja al Brasil per explicar per què 58 milions de brasilers han escollit un ultradretà com a president.
Altres
Durada: 45'
01.05
Millennium
Ser periodista
Programa de debat sobre periodisme amb Juan Tortosa, Cristina Fallarás, Ignacio Escolar i Isabel Valdés.
Altres
Durada: 60'
02.05
Conciertos de Radio 3
Puro Gerswhin. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
02.35
El corazón del mundo. Parques nacionales de Colora
Agua
Els cinc parcs nacionals de l'estat de Colorado són cinc paratges únics, sota el cel més espectacular que es pugui gaudir als Estats Units. Visitar aquests parcs és viatjar al cor del món, de la vida i els sentits, en contemplar el més insòlit en l'evolució del planeta.
Documentals
Durada: 50'
03.25
Pesca imposible
Mozambique
El Jay, el Blowfish i el Charlie s'embarquen a recórrer el món a la recerca d'aventures. Tots tres amics han de posar a prova les seves habilitats durant el viatge, ja que les criatures que estan buscant no són fàcils d'atrapar.
Documentals
Durada: 50'
04.15
Comida al descubierto
Insectos, leche y aceite de trufa
El Jimmy viatja a Holanda, on els insectes es crien per al consum humà. La Kate explora el mite que beure una tassa de llet tèbia abans d'anar a dormir ajuda a dormir. I el Matt descobreix la sorprenent veritat sobre quanta tòfona hi ha a l'oli de tòfona.
Documentals
Durada: 20'
04.35
Destino: España
País Vasco
La visió dels estrangers que viuen al País Basc.
Altres
Durada: 55'
05.30
Mi familia en la mochila
Ruta Busan, Fukouka, Hiroshima, Wakayama, Koyasan
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 30'