Programació 33

Dilluns, 22 abril de 2024
06.00
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Cures intensives i Llaminadures especials
Infantils
Durada: 14'
06.14
Un dramarama total
Inclou Operació cucurutxo, No sense els meus bombons i La manaire
Infantils
Durada: 33'
06.47
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou El gat blanc i Fèlix
Infantils
Durada: 45'
07.32
Els germans Kratt
Lloros al poder. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
07.54
Zoom, el dofí blanc
Inclou Operació Ma'o Mauri i El festí de la Maéva
Infantils
Durada: 25'
08.19
Colourblocks
Inclou L'Equip d'impressió en acció i El Tren classificador
Infantils
Durada: 11'
08.30
Titó
Excursió a buscar dracs. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 12'
08.42
El Mic i els seus amics
Contes i dracs. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.52
Masha i l'os
Inclou L'èxit del moment i La poció per créixer
Infantils
Durada: 14'
09.06
Louie
Inclou Louie, dibuixa'm un llop, Louie, dibuixa'm un mussol, Louie, dibuixa'm una balenaí, Louie, dibuixa'm un cranc i Louie, dibuixa'm un plat volador
Infantils
Durada: 34'
09.40
El poble encantat de Pinotxo
Inclou La marmitogre, Una fam d'ogre i La malvolguda
Infantils
Durada: 35'
10.15
Yakari
Inclou El sacrifici de l'Arc del Cel i La flauta perduda
Infantils
Durada: 24'
10.39
La gateta Arc iris papallona unicorn
Inclou Posem-hi fideuets i Qüestió d'ortografia
Infantils
Durada: 22'
11.01
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou La petonejadora i Capitana Hardrock
Infantils
Durada: 43'
11.44
La vida en calçotets
Inclou Ninges de l'Street, La primera cita i Adolescents adorables
Infantils
Durada: 32'
12.16
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Inclou Enemics de l'ànima i L'admiradora secreta
Infantils
Durada: 45'
13.01
Els germans Kratt
Inclou El guepard bòlid i Un nas com un cabàs
Infantils
Durada: 44'
13.45
Les Sisters
Inclou Quina és la pitjor, El senyor Renill, Superfesta i Un diari per mi soleta
Infantils
Durada: 46'
14.31
One piece
Inclou Els amics escampats! La tomba enorme i el deute de les calces i Retrospectiva especial abans de Marineford! La promesa dels germans
Infantils
Durada: 44'
15.15
Sakura, la caçadora de cartes
La Sakura i un pícnic molt mogut. Sakura Kishimoto és una estudiant eixelebrada de 10 anys que un dia es troba un llibre prohibit que conté una sèrie de cartes.
Infantils
Durada: 25'
15.40
El xai Shaun
Inclou Tancat i Entrega urgent
Infantils
Durada: 13'
15.53
Una mà de contes
El pardalet. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 7'
16.00
El Mic i els seus amics
Patim, patam, Patufet. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.10
Jasmine & Jambo
Guitarres per a tothom. La Jasmine i el Jambo estan bojos per la música. Viuen a Soundland, un lloc divers i surrealista on la música i la vida van de bracet.
Infantils
Durada: 7'
16.17
Musicòrium
Cançons de treball. Musicòrium és l'indret de Soundland on es guarden els secrets de la música. Des d'allà, la Jasmine i el Jambo expliquen conceptes, històries i curiositats musicals, i llancen un repte perquè els nens i les nenes experimentin amb allò que han après.
Infantils
Durada: 2'
16.19
Numberblocks
Inclou El mil u, Molt més per explorar, Masha i l'os: Prohibit el pas!, Masha i l'os: Un quadro perfecte i Masha i l'os: La volta al món en un dia
Infantils
Durada: 10'
16.29
Masha i l'os
La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Altres
Durada: 22'
16.51
Una mà de contes
Hansel i Gretel. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 7'
16.58
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy passa por i A dormir, Timmy!
Infantils
Durada: 20'
17.18
El Mic i els seus amics
Per Sant Jordi, el drac sense foc. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.28
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy no sap ballar i El Timmy demana perdó
Infantils
Durada: 19'
17.47
Titó
Excursió de Sant Jordi. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.57
L'abella Maia
La gelosia. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
18.09
Zoom, el dofí blanc
L'elecció de la Timéti. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
18.21
El poble encantat de Pinotxo
Inclou L'elecció de la Timéti i Missió osset
Infantils
Durada: 24'
18.45
Ideafix i els irreductibles
Inclou A toc de xiulet i La Webzina abandona el niu
Infantils
Durada: 23'
19.08
La gateta Arc iris papallona unicorn
Inclou Qüestió d'ortografia i La galeta intel.ligent
Infantils
Durada: 22'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Projecte Beta
Pluja de mems
Lola, Grau, Kai i Jan són quatre joves que es traslladen a viure a un vell magatzem després de crear un grup de música. Tots s'han conegut per internet i aviat descobreixen que la idea de traslladar-se allà no ha estat de cap d'ells, sinó d'una intel·ligència artificial, la IA, atrapada en un ordinador dels anys 80. A més, la IA ha sentit la primera cançó del grup i vol ser el seu mànager per llançar-los a la fama.
Altres
Durada: 13'
19.58
Conde & Fonde
Hora de banyar-se. El Conde i el Fonde són companys de pis, però no s'han vist mai. També comparteixen l'amor pels animals, tot i que d'una manera molt diferent: el Conde és veterinari, i el Fonde es dedica a rescatar bèsties salvatges.
Infantils
Durada: 21'
20.19
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 25'
20.44
Campus 12
Emissió dels capítols i.
Sèries
Durada: 24'
21.08
El detectiu Conan
Inclou Enfrontament al tribunal 4: La jurat Sumiko Kobayash (II) i Busquem la Maria! (I)
Infantils
Durada: 47'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Gel fràgil
A l'Àrtic rus, el canvi climàtic ja no és una previsió, sinó una realitat que afecta la naturalesa i les persones que hi viuen. Els pobles on pasturen rens no poden continuar utilitzant les rutes ancestrals de transhumància, perquè els rius que abans travessaven quan estaven gelats ara tenen només una capa de gel tan prima que no aguantaria el pes de tota una bandada.
Documentals
Durada: 55'
23.10
60 minuts
Inclou After Work
Documentals
Durada: 70'
00.20
Basada en fets reals
L'abat Pierre, la insurrecció de la bondat
L'hivern del 1954, un nadó de tres mesos i una dona gran que havia estat desallotjada de casa seva van morir de fred al carrer. Aleshores, a través de Ràdio Luxemburg, l'abat Pierre va fer una crida a la insurrecció de la bondat, que va despertar com a resposta un impuls popular immens per ajudar els més desafavorits. La pel·lícula Hiver 54, l'abbé Pierre, dirigida per Denis Amar el 1989, narra la història d'aquest capellà que, durant el glacial i mortífer hivern del 1954, va aconseguir commoure i mobilitzar tot França a favor dels sensesostre.
Documentals
Durada: 25'
00.45
Josephine Baker, la primera icona negra
Josephine Baker va ser la primera gran estrella negra de la història. Cantant, ballarina i actriu, malgrat la seva fama mundial, va haver de lluitar contra el racisme als Estats Units. Va encarnar l'alliberament de la dona ballant amb picardia i desvergonyiment, traspassant les barreres imposades en la primera meitat del segle XX.
Documentals
Durada: 55'
01.40
Gran reserva
Còmics. Jordi Tardà
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 135'
03.55
El llenguado
El català de totes i viatge a Andorra
Programa que recorre d'extrem a extrem l'àmbit lingüístic català caçant paraules, i també les diverses maneres de parlar, de riure i d'estimar aquesta llengua.
Altres
Durada: 45'
04.40
Export.cat
Puerto Rico-NYC
A través de tretze productes de la terra, aquesta producció travessa les vides de ciutadans separats per milers de quilòmetres i amb referents culturals molt allunyats. Productes gastronòmics catalans de qualitat, com els torrons, el vi, l'oli d'oliva, l'arròs o les anxoves, en són els responsables. A més, el programa explora les vivències diàries de diverses persones, i proposa a l'espectador un viatge intercultural per Catalunya i la resta del món.
Documentals
Durada: 25'
05.05
(S)avis
Teresa Rebull
Programa d'entrevistes en profunditat en què el periodista Josep Puigbó conversa amb persones grans que han tingut un paper clau en la història recent.
Altres
Durada: 50'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'