Programació La 1

Dilluns, 2 octubre de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
16.20
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.30
Salón de té La Moderna
Madrid, 1930. La Matilde és una noia de família humil que viu amb la seva mare, la Rosario, i els seus tres germans. Arriba buscant feina al saló de te La Moderna, un dels cafès més elegants de Madrid, on es troba amb l'Íñigo, el seu amor d'adolescència. L'Íñigo, ara un jove ben situat, és la mà dreta del senyor Jaime, un dels empresaris més importants de la ciutat. Entre els dos joves torna a sorgir la passió, però la senyora Carla, esposa del senyor Jaime i antiga xicota de l'Íñigo, no està disposada a permetre-ho.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
1913. El món sencer és a la vora de l'abisme, però hi ha recessos de pau aïllats dels conflictes. Com el palau La Promesa, a la vall de Los Pedroches, propietat dels marquesos de Luján, un dels terratinents més importants del país. Un dia, el palau es vesteix de gala per celebrar el casament de l'hereu, el Tomás. Un cop acabat el convit, l'aparició d'un aeroplà atreu l'atenció de tothom. El pilota el Manuel, fill dels marquesos. De sobte, l'aparell perd altura i s'estavella. El Manuel està a punt de ser consumit per les flames, però algú aconsegueix salvar-lo: la Jana. Després de l'incident, el marquès li ofereix una recompensa econòmica, però ella només vol feina al palau, i té un motiu clar: fer justícia a la seva mare, assassinada fa 15 anys, i investigar el parador del seu germà, segrestat quan era un nounat. L'única pista amb què compta té relació amb els marquesos de Luján. Ha arribat el moment de venjar-se'n. Només hi ha un element amb què no havia comptat: enamorar-se del Manuel.
Sèries
Durada: 60'
18.30
La plaza de La 1
Espai en què quatre col·laboradores, de diferents àmbits, aborden els assumptes més importants del dia, així com temes socials de diversos tipus. A més, el programa rep convidats del món de la música, el cinema, la literatura, la crònica social o el periodisme amb qui es conversa d'una manera amena i propera.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
4 estrellas
Asumir las consecuencias ¿o no?
L'Hotel Lasierra és un negoci familiar que rep, en el pitjor moment possible, la quarta estrella. A la mort del patriarca, el Ricardo, s'hi suma l'arribada de la Clara Rojo, una antiga amiga del clan que assegura que ella també és una Lasierra. A partir d'aquest moment, la dona del Ricardo, la Rita, i les seves filles, la Silvia i la Marta, s'han d'unir, afrontar canvis i solucionar les diferències per tirar endavant l'hotel.
Sèries
Durada: 50'
22.40
El Conquistador
Tras haber sufrido un gran descalabro con la expulsión de Garri, las Atabey luchan por no perder ningún miembro más y evitar la desaparición del equipo. Mientras tanto, los Corocote intentan sobrevivir a una convivencia minada por los comentarios de los hermanos Finito y Keroseno, para conseguir la victoria y para salir del campamento infernal. Los Yocahu, por su parte, buscan repetir su éxito tras la victoria en la prueba anterior y van muy confiados a la prueba de inmunidad, que es una de las más salvajes del formato. Finalmente, una vez más, la aventura les sorprende con un giro inesperado que pone a uno de los equipos al límite.
Altres
Durada: 130'
00.50
El Conquistador: el debate
Espai que analitza amb detall tot el que ha passat a El Conquistador.
Altres
Durada: 65'
01.55
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 115'