Programació TV3

Dimecres, 30 novembre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Ariadna Oltra entrevista la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i la presidenta de l'Institut d'Estudis Catalans, Maria Teresa Cabré, per conèixer i avaluar les mesures preses pel Govern per fomentar l'ús del català. Més tard, l'espai pregunta a la portaveu de Jutgesses i Jutges per a la Democràcia a Catalunya, Maria del Prado Escoda, pels efectes de la decisió del Tribunal Suprem sobre la llei del només sí és sí.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Biquini de tomàquets
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
L'Assumpta torna a aparèixer al Burger, i la Marta se sent molt incòmoda i n'acaba marxant. Paral·lelament, el petit Toni comenta amb el seu pare i amb la Gemma el comportament estrany de la Marta cada cop que una clienta va al Burger. Més tard, l'Emili es troba un as de cors a la seva cartera, però no li dona importància. La Sílvia, en canvi, es queda preocupada. Mentrestant, l'Andreu esbronca l'Eva per haver fet servir el seu pis, sense avisar-lo, per intimar amb l'Ernest, i li diu que no està disposat a fer-li més de còmplice ni a servir-li com a coartada per a la seva infidelitat al Litus. Finalment, i per aquest incident, l'Eva decideix parlar de manera seriosa amb l'Ernest.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Joc de cartes
El millor restaurant informal del Baix Ebre
Marc Ribas visita Tortosa, l'Ametlla de Mar i Deltebre per conèixer quatre propostes gastronòmiques desenfadades i autèntiques a la comarca del Baix Ebre. L'objectiu és trobar el millor restaurant informal de la comarca. El programa comença visitant La Tasca de Sant Jordi, el restaurant que la Susana Teresa Lees acaba d'obrir en una urbanització de l'Ametlla de Mar amb la intenció de crear un espai familiar i divertit. Més tard, el segon àpat es fa a Los Banys, el restaurant que el Gerard Riera va obrir a Tortosa per poder oferir el que ell, com a client, no trobava enlloc. Posteriorment, l'espai es queda a Tortosa per conèixer La Tasca Bohèmia, un restaurant de fa més de 40 anys on la Mari Lozano encara canta els plats i passa el compte de memòria. Finalment, s'acaba la ruta pel Baix Ebre a Deltebre, a Lo Raconet de Fermín, on la Yolanda Ramos prepara la cuina que va aprendre de ben petita al restaurant de la seva mare.
Altres
Durada: 95'
23.45
Joc de cartes
La millor recepta amb ostró a l'Ampolla
El programa continua el seu recorregut per Catalunya, i en aquesta ocasió para a l'Ampolla, on es barreja l'aigua salada del Mediterrani i l'aigua dolça de l'Ebre per donar lloc al sabor únic de la seva ostra. Marc Ribas mira de trobar la millor recepta amb ostró visitant quatre restaurants de la població. El primer és Can Marquès, on la propietària, la Lorena Barberà, intenta demostrar que no es va equivocar fa pocs mesos, quan va deixar la feina d'administrativa per obrir el restaurant. La segona visita es fa al Rodamar, un restaurant minimalista i innovador que mira de sorprendre el client de la mà del seu xef i propietari, l'Hèctor Roda. Més tard, es continua la ruta al Bama Beach Club, on l'Aitor Ema, el propietari, presumeix de terrassa, vistes i gosadia amb les seves receptes. Finalment, s'acaba al Restaurant del Mar, on es coneix la propietària, la Sílvia Márquez, guanyadora tres vegades del concurs d'ostres de l'Ampolla.
Altres
Durada: 80'
01.05
Zona Franca
Una cita de dilluns a dijous, amb la sàtira, la comèdia i l'espectacle de la mà de les cares més suggerents i originals del món de l'humor de Catalunya. El programa inclou monòlegs, entrevistes, múltiples col·laboradors, una banda de música i esquetxos en directe.
Altres
Durada: 55'
02.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 115'
03.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
05.00
Folc a l'estudi
Eva Verde & Publio Delgado. Espai musical.
Altres
Durada: 60'