El centre de l'ONU a Quart de Poblet es posarà en marxa al març

Les instal·lacions, però, no estaran totalment operatives fins pel gener de 2011

El centre de transmissions que l'Organització de les Nacions Unides (ONU) instal·larà a Quart de Poblet es posarà en marxa al març, en finalitzar la col·locació de les cinc antenes —tres de vint metres d'alçada i tres de més de setze metres— que permetran començar a coordinar les operacions que es desenvolupen a l'Orient Pròxim. Aleshores començaran a treballar-hi trenta funcionaris de l'ONU, que s'ubicaran en instal·lacions provisionals perquè les obres del centre no estaran finalitzades fins al desembre. Aquest estarà plenament operatiu el gener de 2011, segons han informat hui la directora general d'Infraestructures del Ministeri de Defensa, Mónica Melle, el delegat del govern en el País Valencià, Ricardo Peralta, i l'alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, que hui han visitat les obres del Centre d'Operacions per al Manteniment de la Pau de Nacions Unides.

Les instal·lacions definitives ocuparan una superfície total de 44.000 metres quadrats entre l'edifici de comunicacions i dos immobles d'oficines més i un aparcament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.