Societat

Air Berlin denunciarà Joan Puig davant la UE per equiparar l'entitat amb el nazisme

Air Berlin emprendrà accions legals davant la Unió Europea contra l'exdiputat d'ERC Joan Puig per equiparar la companyia amb el nazisme, arran de la polèmica editorial publicada per l'aerolínia.

Després que divendres passat Puig inclogués al seu blog una esvàstica al costat del logotip de l'aerolínia, els serveis jurídics d'Air Berlin han decidit interposar una denúncia contra l'exdiputat davant les institucions europees.

Segons fonts de la companyia, aquest episodi ha "remogut ferides que encara no estan cicatritzades" entre la societat alemanya, que ja ha manifestat el seu "absolut rebuig" a aquest succés, que la companyia "no està disposada a acceptar".

Bones relacions
Malgrat la polèmica, la companyia assegura que les relacions amb el Govern Balear "no s'han vist afectades", però han recalcat que "seria ben rebuda" una disculpa, i han afegit que incidir en el tema de la llengua és "retornar a un debat medieval sense cap sentit" en un moment tan delicat de l'economia.

Air Berlin creu que la conveniència de potenciar o no el català és una "opinió personal" que "no escau" si es tenen en compte les estretes relacions entre la companyia i la comunitat balear.

Reacció de Joan Puig
L'exdiputat d'ERC ha respost al seu blog que la companyia encara té temps d'arreglar la seva posició. "Air Berlin cal que demani disculpes, rectifiqui i tot arreglat". Puig "espera que el govern espanyol i l'ambaixada Alemanya intervinguin per aturar aquest insult a la cultura".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.