Societat

El Bicing, Rodin i Miguelito protagonitzen part de les últimes proves de selectivitat en la seva recta final

Els estudiants de Batxillerat, candidats a entrar a la universitat, han acabat aquest matí els exàmens de selectivitat amb les proves de la modalitat. Una d'elles, la de Fonaments del disseny, demanava als estudiants que comparessin entre el servei de Bicing de Barcelona i el de Lió a nivell estètic i funcional.

Entre les propostes més curioses també ha destacat Història de l'art, examen que proposava analitzar obres com L'interior holandès, de Joan Miró, el David, de Donatello o El pensador, de Rodin. Els que han escollit Imatge, han hagut de seleccionar un fotograma del Gabinet del doctor Caligari o una il·lustració de Miguelito.

Les literatures de castellà i català han demanat als alumnes les seves respostes sobre Lope de Vega, Gabriel García Márquez, Juan Ramón Jiménez, Papasseit i Narcís Oller, entre d'altres.

A més de les matèries esmentades, l'últim dia de selectivitat els estudiants han fet les proves de Física, Llatí, Química, Dibuix tècnic, Ciències de la terra i del medi ambient, Electrotècnia, Mecànica, Tecnologia industrial, Economia i organització d'empreses, Grec, Història de la música, Volum i Tècniques d'expressió graficoplàstica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.