Medi ambient

PLA D'URGELL

Protesta contra una planta de biomassa al Palau d'Anglesola

Unes cinc-centes persones van participar ahir al matí en una caminada popular entre els municipis del Poal i Mollerussa (Pla d'Urgell) per protestar contra el projecte de construcció d'una planta de producció d'energia elèctrica amb biomassa al terme del Palau d'Anglesola. Convocades per la plataforma Salvem el Territori, els manifestants van reiterar el rebuig a la instal·lació que promou l'empresa Nufri.

Segons el portaveu dels manifestants, Ramon Panadès, les emissions de partícules contaminants i de diòxid de nitrogen seran perjudicials per a la salut dels habitants de la comarca del Pla d'Urgell. Aquest projecte ha generat el rebuig d'ajuntaments, entitats i veïns de la comarca.

Durant la caminada, els manifestants van demanar el canvi d'ubicació de la planta. En passar per les actuals instal·lacions de Nufri es va llegir un manifest, acte que es va repetir davant de l'ajuntament de Mollerussa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.