Política

Puigcercós i Carretero es van trobar aquest cap de setmana a Martinet en una assemblea de militants

ERC

Dos dels aspirants a la direcció d'ERC, els exconsellers de Governació i Administracions Públiques, Joan Carretero i Joan Puigcercós, s'han reunit aquest cap de setmana a Martinet amb motiu de l'assemblea regional del partit a l'Alt Pirineu i Aran. A la reunió, que es va fer a porta tancada i que no s'ha fet pública fins aquest dimarts, també hi va assistir l'actual conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs.
Puigcercós va assistir a la trobada com a secretari general de la formació, i Carretero i Ausàs hi van anar com a membres de la federació del partit a l'Alt Pirineu i Aran. En una nota de premsa enviada pel partit es destaca que en la trobada va imperar "un clima de diàleg i bona harmonia". En aquest mateix comunicat s'indica que es va fer un repàs de la situació municipal dels republicans a l'Alt Pirineu, on s'han convertit en la tercera força, amb 84 regidors i onze alcaldies, i la presència en els cinc consells comarcals.

Durant l'assemblea, Ausàs va destacar la inversió econòmica que destina el seu departament als ajuntaments, i en especial als de municipis mitjans i petits, una inversió que segons va dir a l'Alt Pirineu ha augmentat un 56% respecte al 2007. Ausàs va afirmar que aquest augment el "va començar el conseller Carretero... ho va continuar el conseller Puigcercós i jo mateix també he volgut seguir aquesta línia".

Durant la mateixa sessió es va presentar també l'informe dels acords del consell nacional d'Esquerra, sobre el sistema d'elecció del president i secretari general d'Esquerra, que tindrà lloc el proper 7 de juny.

Puigcercós va cloure l'acte amb un missatge on es va fixar tres dels "grans reptes" d'ERC: la integració de la immigració, fer front a la crisi econòmica i trobar recursos viables per combatre la sequera que pateix de manera excepcional Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.