Franja La 2

Diumenge, 29 novembre de 2020
06.00
La vida secreta de los wombat
Avui: El bosque de los wombat i La aventura de los pequeños.
Documentals
Durada: 55'
06.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Coro RTVE: Iglesia Santa Isabel. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Shalom
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
La fundación FICRT celebra la noche de los libros
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
El mundo del aborto
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Mi Nadir
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Un hogar abierto al mundo
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Parroquia San Gabriel Arcángel
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Caridad en positivo
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
13.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
13.30
RTVE responde
El defensor de l'espectador obre una finestra a l'emissió per respondre els dubtes i queixes dels espectadors.
Altres
Durada: 30'
14.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Descubrir
Sri Lanka
Recorrent l'illa de Sri Lanka es descobreix un país molt jove, ple de colors i llum brillant, on es gaudeix d'espectaculars restes de civilitzacions antigues, idíl·lics temples, una meravellosa gastronomia, platges paradisíaques i, sobretot, gent amable i somrient.
Documentals
Durada: 25'
14.35
Grandes viajes ferroviarios continentales
De Amritsar a Shimla
Michael Portillo s'embarca en un clàssic viatge en tren des d'Amritsar a Shimla. S'embarca en un viatge espectacular en ferrocarril per una terra de muntanyes majestuoses i rius sagrats. A més, es troba amb maharajàs, explora enlluernadors palaus i admira la tecnologia de l'Índia moderna.
Documentals
Durada: 60'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Ciudades salvajes: Avui: Marginados i Territorio grizzly.
Documentals
Durada: 105'
18.05
Planeta selva
El jardín de los dioses. Pinar mediterráneo
La costes del Vell Continent estan ocupades per un bosc sempre verd que s'acosta fins a arribar a la vora de la mar. És un bosc adaptat a la falta d'aigua i les altes temperatures que està habitat per una fauna especial: camaleons, àguiles imperials, lirons o cigonyes.
Documentals
Durada: 25'
18.30
Diario de un nómada. Las huellas de Gengis Khan
Campamento compartido en la estepa mongola
Miquel Silvestre ha conegut l'Oleg, un motorista rus amb el que decideix viatjar algunes jornades. Junts s'internen en la verda estepa sense asfaltar mentre el temps indica que plourà, i recorren un escenari desert i desolat que sembla que només està habitat pels cavalls salvatges.
Documentals
Durada: 35'
19.05
Un país mágico
Mérida
L'espai visita aquesta setmana Mèrida, i mostra a la seva audiència les curiositats, l'art, la història i el patrimoni d'aquesta ciutat extremenya. Tradicions, cultura i llegendes que el presentador, Miguel de Lucas, mostra de forma fresca i divertida. A més, s'explica per què va ser tan important aquesta ciutat en temps passats, i diversos experts expliquen la llegenda de la reina Marida i el seu mirall màgic. Més tard, es visita l'Alcazaba més antiga de la península ibèrica i, al museu Nacional d'art Romà, es busseja en la figura d'Octavi August i es revela el Mite d'Enees.
Altres
Durada: 60'
20.05
De seda y hierro
Una vida más
L'Adolfo i la Carmen són cecs i tenen dos fills bessons de nou anys. En aquest episodi es veu com és la seva vida quotidiana i com s'organitzen amb la seva vida laboral, familiar i social. D'altra banda, el Felipe i la Maia tenen acondroplàsia, l'única discapacitat que fa riure a la gent.
Altres
Durada: 30'
20.35
El documental de La 2
Inclou Los bosques de nuestro planeta
Documentals
Durada: 55'
21.30
Imprescindibles
Inclou El siglo de Galdós
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: Viaje al cuarto de una madre
La Leonor vol marxar de casa, però no s'atreveix a dir-ho a la seva mare. L'Estrella no vol que se'n vagi, però tampoc és capaç de retenir-al seu costat. Mare i filla hauran d'afrontar aquesta nova etapa de la vida en què el seu món en comú trontolla. El infierno y tal; y La visita.
Pel·lícules
Durada: 140'
00.50
Versión española. Última sesión: Vulcania
Després de la mort de la seva família, el Jonás, un dels habitants de Vulcania, comença a treballar en un dels llocs més perillosos de la fosa, nucli del poble. A causa de la perillositat de la seva feina, el Jonás desenvolupa un poder estrany que intenta amagar com pot. Però pel seu camí es creua la Marta, una noia que li causa intriga. A partir de llavors, el Jonás intenta esbrinar quin és el secret que guarda la jove, així com el misteri que envolta el poble.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.15
Callas-Kennedy-Onassis. Dos reinas para un rey
Història real que hi ha al darrere del mite que van representar les vides de Maria Callas, Jacqueline Kennedy i Onassis per a la societat de la seva època, les dècades dels 50 als 70. Persones que van entrellaçar les seves vides empeses per la necessitat d'amor, prestigi i poder.
Documentals
Durada: 90'
03.45
Fanarquía
Els fanàtics de les pel·lícules ja no són consumidors passius. Són els fanarquistes. Produeixen els seus propis continguts desafiant les grans productores. Amb una idea original o amb el seu propi gir personal sobre una pel·lícula o sèrie, prenen les regnes i difuminen la línia entre l'aficionat i el professional.
Documentals
Durada: 90'
05.15
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
05.35
La aventura del saber
S'ofereix l'Agenda Natural de novembre i els curtmetratges guanyadors del certamen Educlips. A més, s'entrevista el metge i periodista Nicolás Romero, Bárbara Castillo, docent i community manager d'Educlips, i dos dels alumnes guanyadors del concurs, Teresa Pancorbo i Manuel Antoraz.
Altres
Durada: 25'