Programació TV3

Divendres, 14 febrer de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
El programa d'avui connecta amb els principals punts on hi ha convocades concentracions d'agricultors i ramaders amb el lema Salvem la pagesia. A més, hi ha entrevistes amb l'alcalde d'Alcarràs, Manel Ezquerra; amb el president de la Confederació de Cooperatives Agroalimentàries Europees, Ramon Armengol, i amb pagesos afectats. A continuació, el professor de Dret Mercantil de la UOC, Adalberto Guerrero, explica qui haurà de pagar les indemnitzacions derivades de la cancel·lació del congrés de mòbils i quins costos tindrà per a les empreses. Al final del programa, se sap quines repercussions tindrà en el sector tecnològic, amb l'especialista Genís Roca. I, per acabar, la directora del 30 minuts d'aquest diumenge i una de les protagonistes exposen com ha canviat la vellesa i quins problemes tenen avui les persones grans.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pessic de xocolata blanca
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Andreu vol explicar al Manel que té el VIH però la Gemma no hi està d'acord i, com que l'Andreu s'adona que la negativa té a veure amb els seus prejudicis, no s'ho agafa bé. Per altra banda, l'Anna està preocupada per la foto que va fer a la Cati i la Xesca i sondeja el Marc per saber com estan els seus pares, ja que aquests secrets cremen. Més tard, la Mònica està molt desanimada per la ruptura amb el seu nòvio i en Raül la convida a fer una volta en moto i a menjar al Burger. Hi ha bona sintonia entre tots dos.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
El programa d'avui parla del gran triomf del Barça femení a la Supercopa de futbol, que va guanyar 10-1, i de l'esperada i patida primera victòria de l'Espanyol al seu estadi en Lliga. A més, com a curiositats, una tanda de penals amb nou llançaments consecutius fallats, les bromes de David Luiz als seus companys de l'Arsenal i el descobriment d'un nou equip gallec de futbol: la Pulga de Vigo. El programa també compta amb una mascota de l'NBA que fa una esmaixada des de 3 metres enllà, i amb l'espot del MoraBanc Andorra per la Copa del Rei de bàsquet, que homenatja un dels més grans humoristes espanyols.
Altres
Durada: 45'
22.40
La gran pel·lícula: Begin Again
La Gretta i el Dave, una parella enamorada que a més també són companys compositors, arriben a Nova York quan ell signa un acord amb un segell discogràfic important. Però la fama aviat tempta el Dave, que enfonsa el món de la Gretta quan la deixa de banda. Tot canvia quan el Dan, un executiu discogràfic en hores baixes, la descobreix durant una actuació als escenaris de l'East Village. El Dan queda captivat a l'instant pel seu talent i li proposa de començar a treballar junts. Aquesta col·laboració els transforma tots dos, alhora que compon la banda sonora d'un estiu novaiorquès.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.10
Gran reserva
Xou. Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 45'
02.55
Ritmes a l'estudi
Vermouth Time. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.55
Blues a l'estudi
Cece Giannotti. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.55
Jazz a l'estudi
Clara Luna. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'