Programació TV3

Diumenge, 25 juliol de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 285'
10.45
Signes dels temps
Especial Pare Manel
Programa dedicat a recordar la figura i l'obra del Pare Manel, que el setembre passat va morir a causa de la Covid-19. L'espai parla amb Enric Pousa, germà del Pare Manel, i amb Sandra Pardo, presidenta de la Fundació Pare Manel.
Altres
Durada: 25'
11.10
Diumenge, concert
Passió segons Sant Mateu de Bach (II)
Concert de la Passió segons Sant Mateu, de Johann Sebastian Bach, des del Palau de la Música Catalana, celebrat el diumenge 11 de juliol de 2021. L'Orfeó va interpretar per primera vegada aquest concert al Palau el 27 de febrer de 1921, en un context similar a l'actual, just en el moment en què se superava l'altra gran pandèmia del segle passat: la grip espanyola.
Altres
Durada: 100'
12.50
Matriculats
Matriculats entra al món dels vehicles grans i es fica a la cabina d'un tràiler amb alumnes que en realitat no volen ser camioners: amb l'Albert, que vol ser professor d'autoescola, i amb la Tània, que vol ser bombera. Visitarem l'autoescola més esbojarrada de Lleida i coneixerem la Sofia, una alumna que va trigar quatre anys a aprovar l'examen teòric.
Altres
Durada: 60'
13.50
Polònia
Especial millors moments
Un programa especial en què es recorden els millors moments de la temporada, com per exemple si Isabel Díaz Ayuso va aconseguir o no el croissant del cambrer més temut pels parlamentaris. A més, es riu amb l'espectacle d'improshow del govern de la Generalitat i es pateix amb el català a l'UCI i els seus últims segons de vida. Més tard es descobreix que les primàries són els pares i l'espai se suma a la festa que van muntar des del cel Francesc Macià i Lluís Companys després de la victòria d'ERC. Finalment, es visiten museus com el del PDeCAT i es viatja al passat per veure com eren els debats polítics durant el nazisme.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: El missatger
Un pare rep un cop molt dur quan condemnen el seu fill adolescent a una pena de 30 anys de presó per un delicte relacionat amb el narcotràfic. Per aconseguir que li redueixin la condemna, intenta posar-se en contacte amb un traficant important.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.35
Tarda de cine: Mystic River
Jimmy Markum, Dave Boyle i Sean Devine van créixer junts en un districte perillós de Boston. 25 anys més tard, tots tres amics es retroben per resoldre l'assassinat de la filla del Jimmy, de només 19 anys.
Pel·lícules
Durada: 160'
20.15
La mar de bé
Helsa
Helsa és el nom de la primera embarcació on puja Quim Casellas per entrar en contacte amb l'ofici de pescador. Acompanyat de Joan Massaguer, patró i pescador de l'embarcació, descobreix els secrets de la pesca de tresmall i les propietats de la sèpia. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
L'altra mirada
Des de dins
Emissió dels capítols No hi ha fracàs i Des de dins.
Sèries
Durada: 145'
00.30
La comunitat
Família
En aquest nou programa es parla de la família amb sentit de l'humor, sense dogmes, sense filtres i sense jutjar cap opció. L'espai vol reflexionar sobre el concepte de família des de la visió més autèntica i personal de cada cas, sobre el caos del dia a dia i sobre com ho fan les famílies per arribar a tot de la millor manera que poden. El sentiment de culpa en la maternitat i la paternitat és un tret generalitzat. El programa parla amb l'escriptora i guionista Anna Manso, que s'autodenomina la pitjor mare del món. A més, s'entrevista un altre referent per a moltes mares: Àgatha Subirats, la professora de ioga per a embarassades i mares amb més seguidors a Instagram. Finalment, l'espai fa un consultori amb la psicòloga infantil Abi Sisquella, que respon les preguntes més freqüents que li han enviat els seguidors. (Últim capítol de la temporada.)
Altres
Durada: 25'
00.55
Pel·lícula: No apaguis mai el llum
Quan la Rebecca va marxar de casa, estava convençuda d'haver deixat enrere les seves pors de la infància. A mesura que anava creixent, cada vegada que s'apagaven els llums no estava mai segura de si el que succeïa era real o no. Però ara el seu germà petit, el Martin, està experimentant els mateixos successos inexplicables i aterridors que un cop van posar a prova el seu seny. Tots dos veuen amenaçada la seva seguretat en ser perseguits per un ens terrorífic que només apareix quan regnen les ombres. L'estranya criatura sembla tenir una misteriosa predilecció per la seva mare, la Sophie. No obstant això, la Rebecca està decidida a fer front al perill i descobrir així la realitat que s'oculta darrere dels aterridors incidents.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.00
Rumba a l'estudi
Micu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Cala Joia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'