Programació TV3

Dimecres, 10 novembre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista el conseller d'Economia, Jaume Giró, després d'haver presentat al Parlament els pressupostos per al 2022. A continuació, se li pregunta a Jordi Cuixart, president d'Òmnium, per la seva proposta de reprendre la lluita a favor de la independència, presentada en un llibre, publicat quan fa quatre mesos que ha sortit de la presó. A més, la periodista especialitzada en successos Mayka Navarro explica com estan les investigacions de l'agressió sexual d'Igualada i dels incidents a Nou Barris, i com els Mossos tindran ara accés a les recerques de les policies europees.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Cocotxes de bacallà amb botifarra
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
Arriba un paquet per a la Pili, i l'Andreu el llença a la paperera. Més tard, el Vicenç el troba i truca a la Pili, que li diu que era un regal per a l'Andreu. Mentrestant, l'Ivan i la Sílvia han aconseguit trobar l'Eulàlia, que no té més remei que trobar-se amb ells. La Cati, per part seva, amaga més diner negre al pot de cafè, i el Quim no sap com fer-s'ho per fer-la confessar. Finalment, el Marc confessa la seva incomoditat pel fet que la Iolanda li pagui diners, però ella ho justifica com una ajuda entre dos amics.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Joc de cartes
El millor esmorzar de forquilla al Vallès
El programa decideix retre homenatge a l'àpat més important del dia: l'esmorzar. La furgoneta recorre el Vallès Oriental per trobar el millor esmorzar de forquilla de la zona. Es comença visitant Sant Feliu de Codines, on el xef Jordi Cunill ha decidit allotjar-se després de recórrer tot el món per crear el seu projecte personal: el Sis Quartos. Més tard, l'espai viatja fins a Granollers i fa parada a La Gran Olla, un restaurant adherit a un hotel on Annabel Lleonart, la propietària, vol homenatjar l'àpat preferit del seu pare amb uns esmorzarss de forquilla de 10. Posteriorment, el cuiner Miquel Vila vol demostrar amb el Baena, a Canovelles, que, a vegades, es pot ocultar alta gastronomia darrere la façana d'un bar de tota la vida. Finalment es visita El Nou Desmai, a Aiguafreda. Allà, Asun Boix i les seves filles posen sobre la taula la versió més autèntica de l'esmorzar de forquilla.
Altres
Durada: 75'
23.25
Joc de cartes
El millor restaurant de menú de menys de 15 euros a l'Hospitalet
Marc Ribas visita l'Hospitalet de Llobregat, la segona ciutat més poblada de Catalunya, per trobar el millor menú de menys de 15 euros. Només cal passejar-se per una zona d'oficines al migdia per veure la importància que té aquest tipus de restauració, que uneix treballadors de tota mena. En aquesta ocasió, competeixen per mostrar la seva cuina de qualitat a preu de menú: Ana Hidalgo, de La Rosa Púrpura; Xavier Insa, del Mitja Galta; Jaume Romera, del Cítrics, i Manoli Gil, de Ca la Manoli.
Altres
Durada: 80'
00.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 100'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Delai. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Duetu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'