Programació La 1

Dimecres, 10 novembre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Mejor contigo
En aquesta part del programa s'obre un espai per a la conversa amb els personatges més recognoscibles de l'actualitat perquè expliquin els seus nous projectes en una xerrada animada i fluida.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
Un descobriment impactant del seu passat ha posat el món del Tirso potes enlaire. I per tornar a posar-lo en ordre, necessita parlar urgentment amb l'Olga. Una cosa gens fàcil, especialment en el dia més important fins ara per a Elé Complementos. Per si no fos prou, també és un mal dia perquè el Dani i la Cloe tornin a entrar en crisi, i no és una crisi qualsevol: el desengany de la Cloe és tan immens que el Dani tem que sigui el final de la seva amistat. A l'Àfrica, la Carmen viu un moment tan dolç com perillós, ja que la seva relació incipient amb el Víctor és o hauria de ser el secret més ben guardat. Però no és fàcil ocultar una passió tan gran en un lloc amb tants ulls. El Kiros, per part seva, porta desaparegut més temps del que el Mabalé és capaç de suportar. Així que, juntament amb l'Enoa, intenta trobar el noi i fer-lo desistir de la seva obstinació a retornar els diners que tots van reunir per ajudar-lo.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
L'Iván segueix en coma induït i amb pronòstic reservat. Més tard, acudeix a comissaria el Diego Blanco, que impartirà una xerrada sobre el tracte a persones amb discapacitat. L'Antonio, per part seva, atén la Carol per un mareig. Finalment, el Quintero s'alarma quan descobreix que han detingut un col·laborador del Hariri.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
Los súper temazos (II), grandes éxitos
Espai que emet la segona part d'un viatge musical pels grups i solistes que van encadenar tres, quatre i fins a cinc grans èxits en les seves carreres musicals.
Altres
Durada: 30'
22.40
Lazos de sangre
Lola Herrera
La gran dama de l'escena espanyola se sincera i fa balanç de la seva vida, de la seva carrera, dels seus amors i desamors, de les seves alegries i tristeses i de tot allò que l'ha convertit en la dona que és avui. Lluitadora, elegant i molt treballadora. Així defineixen Lola Herrera els seus fills, amics i companys de professió. Aquella nena de Valladolid que es va convertir en una dona que, amb molta feina i sacrifici, va aconseguir tirar endavant els seus fills tota sola quan el seu marit Daniel Dicenta se'n va anar. Més tard, els seus fills donen a conèixer la Lola Herrera mare i narren la seva part més íntima i personal. Posteriorment, companys i amics com Natalia Figueroa, Carmen Maura, Natalia Millán i Juanjo Artero recorden com va sorgir la seva amistat i els millors moments viscuts amb la Lola, en un documental en el qual també intervenen el periodista Carlos Alsina i la vicepresidenta del Govern Nadia Calviño.
Documentals
Durada: 65'
23.45
Lazos de sangre: el debate
Lola Herrera
Boris Izaguirre rep les periodistes Mercedes Milá i Isabel Gemio i l'actor Juanjo Arter per analitzar els aspectes més impactants de la vida de l'actriu Lola Herrera, com per exemple la seva lluita feminista en una època marcada pel masclisme. A més, l'espai aborda què va significar rodar amb la seva família i sense guió la pel·lícula Función de noche, on es parla, sense objeccions, de la intimitat dels protagonistes.
Altres
Durada: 90'
01.15
Pel·lícula: Dolores, el caso Wanninkhof (II)
Rocío Wanninkhof, una jove de 18 anys, s'acomiada del seu xicot després d'haver passat la tarda junts. Queden per després de sopar, volen anar a la fira de Fuengirola. No obstant això, ningú no torna a veure la Rocío després d'aquell 9 d'octubre de 1999.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.40
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 90'