Programació La 1

Dimecres, 27 maig de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 105'
10.15
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 165'
13.00
Coronavirus: Última Hora
Informació actualitzada de la situació del coronavirus a Espanya.Inclou Informativo territorial (14.00 h).
Altres
Durada: 120'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
La Rosa treu la Noa del psiquiàtric i acorden lluitar juntes per desemmascarar el Nacho, però ell descobreix que la Noa ha sortit del centre amb ajuda de la seva dona. Paral·lelament, el Gonzalo aconsegueix que el Germán signi un document perquè prengui decisions en el seu nom quan ell ja no ho pugui fer. Posteriorment, el Javier descobreix el negoci de samarretes de la Carla i li ofereix un lloc per vendre-les al mercat. La Carmen, per la seva banda, descobreix que el Jesús no ha cursat la denúncia contra el tipus que va cremar la casa de Comillas i comença a sospitar que el De la Cruz amaga alguna cosa. Mentrestant, la Celia es disculpa amb el Velasco per la interrupció de la nit anterior i queden en tornar a sopar junts, però el Velasco escolta una conversa entre la Celia i la Carla i s'enrabia al descobrir l'engany. Finalment, amb l'ajuda del Jorge, el Javier deixa plantat el Germán i es presenta a la cita amb el Bosco, aliè al fet que és un parany del Velasco.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
El Mateo explica al Bremón la relació amorosa que tenen la Verónica i el Toni. Malgrat tot l'enrenou que s'ha provocat, la Verónica i el Toni estan convençuts de no estar fent res dolent, i es refugien l'un en l'altre. Mentrestant, el Quintero s'assabenta que el Nico ha hagut de donar al Rojo tots els estalvis que tenia per anar a estudiar als Estats Units. El Karim, per la seva banda, sembla estar planejant alguna cosa relacionada amb els gihadistes.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
L'Anabel s'avergonyeix per la seva ficada de pota i la Felicia se'n va irada de la festa. Quan els convidats se'n van, el Marcos recrimina a la seva filla la seva indiscreció i l'obliga a disculpar-se davant la Felicia. Paral·lelament, a casa dels Palacios segueixen les baralles entre l'Antoñito i el Ramón causa de les seves ideologies polítiques. Mentrestant, la Lolita i la Carmen es demanen disculpes i es comprometen a intervenir per recuperar la pau a casa. La Fabiana i el Servando, per la seva banda, s'assabenten que no han guanyat el concurs i que s'han endut el premi de consolació. Finalment, el Méndez anuncia al Felipe que ha ofert un pacte a la Laura per canviar de testimoni.
Sèries
Durada: 25'
18.15
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.05
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 85'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Operación Triunfo
En aquesta recta final del concurs, s'acomiada un dels dos nominats, Bruno o Flavio, i es trien els tres primers finalistes. A més, Pablo López actua a la gala d'avui, i també tornen per presentar el seu single dos exconcursants: Eli Rosex i Nick Maylo.
Altres
Durada: 170'
00.55
El chat de OT
Espai que recull les primeres impressions dels concursants després de la gala. A més, els espectadors tenen l'oportunitat de comunicar-se amb ells a través de missatges.
Altres
Durada: 85'
02.20
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 115'