Programació TV3

Dimecres, 27 maig de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
08.30
Els matins
Com la pandèmia del coronavirus ha trasbalsat la manera de viure de tothom, el filòsof Daniel Innerarity, el genetista David Bueno i la urbanista Maria Sisternas reflexionen sobre com canviarà la societat a partir d'ara. A més, el científic Salvador Macip explica si hi ha una certa predisposició genètica a patir els efectes més greus de la COVID-19 i per què es parla de supercontagiadors de la malaltia. Al programa també es parla de quan i com podran tornar a la normalitat els centres de salut mental i els de discapacitats, i s'entrevista el secretari d'Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesias. I, al final del programa, tornen els marcians. Els reporters Jofre Font i Júlia Bertran expliquen el retorn de Quan arribin els marcians, amb reportatges i entrevistes sobre els efectes del confinament en el món cultural.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 210'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Cuines
Okonomiyaki de cansalada i peix sec/Calamarsets amb cigrons
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 30'
16.20
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 245'
20.25
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Tabús
Obesitat
David Verdaguer conviu amb la Thaís, el David, la Mar i l'Albert, quatre persones que pateixen obesitat. Junts intenten trencar tots els tòpics que envolten les persones que conviuen amb aquesta malaltia, què és més greu del que sembla a primera vista.
Altres
Durada: 70'
23.15
L'ofici de viure
Psicologia per aprimar-nos
El programa ofereix eines psicològiques per cuidar la salut i, si s'escau, perdre pes. Gaspar Hernàndez comença conversant amb el psicòleg Rafael Santandreu, per al qual l'objectiu no ha de ser aprimar-se, sinó estar en forma. De nutrició també en parla Maria Pilar Casanovas, partidària d'escoltar atentament el que demana el cos a través del mindful eating, o alimentació conscient. I, per acabar, el programa conversa amb la nutricionista Neus Elcacho sobre alimentació i emocions.
Altres
Durada: 40'
23.55
Quan arribin els marcians
En aquesta tornada a l'antena, el programa reuneix 24 veus del món cultural que expliquen com la pandèmia de la COVID-19 ha afectat la seva visió del món, el seu ofici i el paper que creuen que ha de tenir la cultura d'ara endavant. Alguns d'aquests convidats són l'escriptora Najat El Hachmi, Rocío Quillahuamán, il·lustradora i animadora, i Miquel Adam, editor Ara Llibres i Amsterdam Llibres.
Altres
Durada: 35'
00.30
De bon humor
Els monòlegs
Poques arts escèniques han adquirit la condició de clàssiques en tan poc temps com els monòlegs, també coneguts com a Stand Up Comedy. El gran èxit del monòleg es deu al fet que tracta temes quotidians i d'actualitat de forma irònica, crítica i sovint descarnada. A més a més, el monòleg és una fórmula senzilla de presentar un espectable: amb un micròfon, gràcia i un bon guió n'hi ha prou per aconseguir el somriure del públic. En aquest capítol dedicat als monòlegs es coneixen diversos mestres d'aquest art.
Documentals
Durada: 50'
01.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 280'