Programació La 2

Dimecres, 27 maig de 2020
06.00
Documenta2
Inclou El color: el espectro de la ciencia: Más allá del arcoíris
Documentals
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
Timbavati
Lazos de sangre
A l'Àfrica salvatge, els depredadors més poderosos són aquells que viuen junts en un grup familiar. Tres depredadors diferents formen les unitats familiars més formidables: una manada de lleons, un clan de hienes i una colla de licaons, o gossos salvatges.
Documentals
Durada: 55'
08.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
09.00
Muévete en casa
L'espai anima tots els ciutadans a cuidar la seva forma física des dels seus domicilis durant el temps d'aïllament pel coronavirus.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aprendemos en casa
Espai que ajuda a refrescar tot el que els nens aprenen a l'escola, per formar-se mentre s'està a casa.
Altres
Durada: 120'
11.30
Extrañas maravillas del mundo
La naturalesa està plena de fenòmens inesperats, inexplicables i difícils de capturar amb càmeres. Aquesta sèrie documental tracta de donar explicació als successos més sorprenents que tenen lloc a la Terra.
Documentals
Durada: 50'
12.20
Mañanas de cine: El día de la ira
A la ciutat de Clifton, hi viu l'Scott, un home humil de qui tothom es burla. Els seus únics amics són el vell xèrif i el seu ajudant. El gran somni de l'Scott és convertir-se en un gran pistoler, i el dia que Frank Talby arriba a la ciutat, el seu somni comença a fer-se realitat, ja que aviat es converteix en el seu mentor amb les armes.
Pel·lícules
Durada: 115'
14.15
Las recetas de Julie
Cocina para niños
Per canviar els hàbits que els nens tenen sobre els seus menjars preferits, aquest capítol mostra com enganyar amb productes de l'hort, fent purés o salses per la pasta. Així, es podrà aconseguir que els nens mengin verdures i els agradi, fent-los partícips de les receptes.
Altres
Durada: 50'
15.05
Mi odisea griega
Citera/Anticitera
Peter segueix explorant l'illa dels seus avantpassats. Visita un monestir que guarda la icona de la verge a la qual veneren pels seus miracles; ensenya el primer ordinador analògic procedent d'un naufragi a l'illa d'Anticitera, i després navega pel mar Jònic fins Zakynthos.
Documentals
Durada: 40'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou España salvaje: El norte atlántico i El Ártico más salvaje: La Tundra: el desierto de hielo: La Tundra de l'Àrtic és un desert de gel. Les seves temperatures sota zero i els seus potents vents constitueixen un repte per a les nombroses espècies que lluiten per sobreviure: rens, llops de la tundra, guineus àrtiques, bou mesquer, Lemin i el xatrac de l'Antàrtic.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Maravillas del universo: Gravedad: La gravetat és l'arquitectura de l'univers i depèn de la massa de l'objecte, la força d'atracció. És com el ciment que fa que els planetes girin al voltant del sol.
Documentals
Durada: 50'
19.00
Las recetas de Julie
Sopas a la carta
A França, com en totes les cuines del món, les sopes escalfen els cossos i les ànimes a l'hivern, i aporten frescor i energia a l'estiu.
Altres
Durada: 55'
19.55
Arqueomanía
Visigodos
L'arribada dels visigots i la possible constitució d'un regne peninsular és un dels episodis de la tardoantiguitat que s'esmicolen en un capítol que també mostra les restes materials de Bizanci en el vell solar d'Hispània.
Documentals
Durada: 30'
20.25
Turismo rural en Europa
Selva Negra: el pulmón de Alemania
La Selva Negra es troba al sud-oest d'Alemanya, a l'estat federadal de Baden-Württemberg, és una de les regions més conegudes del món. Els seus congostos, els seus boscos, les seves espècies arbòries converteixen la Selva Negra és un espectacle de la natura.
Documentals
Durada: 35'
21.00
Los jardines franceses de Monty Don
El jardín artístico
Monty Don recorre a la famosa tradició artística de França per veure quina influència ha tingut en els jardins del país. Monty viatja a alguns dels jardins d'artistes cèlebres, inclòs el creat pel impressionista Claude Monet, el de Cézanne o el jardí cubista de Guevrekian, entre d'altres.
Documentals
Durada: 60'
22.00
Documaster
Inclou Manson. Los archivos perdidos
Documentals
Durada: 95'
23.35
En portada
Las dos vidas de Beatrice
En Portada descobreix la vida de Béatrice Huret, una dona corrent la vida va donar un gir inimaginable quan va posar els peus a La Jungla de Calais: d'esposa d'un policia a delinqüent.
Altres
Durada: 45'
00.20
No soy un negrata
El juny de 1979, l'aclamat autor James Baldwin es compromet a dur a terme la complexa tasca d'explicar la història d'Amèrica a través de les vides de tres amics assassinats: Medgar Evers, Martin Luther King i Malcom X.
Documentals
Durada: 90'
01.50
Conciertos de Radio 3
Muse. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 25'
02.15
Documenta2
Inclou Maravillas del universo: Polvo cósmico
Documentals
Durada: 50'
03.05
Los jardines franceses de Monty Don
El huerto gourmet
Monty Don és a un mercat d'Aix a Provence, ja que un terç dels francesos compren la fruita i verdures als mercats ambulants. El francès sent afecció per als productes locals i aquesta història comença des dels monestirs medievals fins a les actuals petites explotacions del món rural.
Documentals
Durada: 60'
04.05
Las recetas de Julie
Raviolis a la carta
Segons els llibres, els raviolis no són italians, sinó perses o xinesos, turcs o francesos. Hi ha mantis, gyozas japoneses, dim sum xinesos i després raviolis guisats a casa i raviolis Dauphiné. En resum, són internacionals. En aquest capítol se'n veuen diverses receptes.
Altres
Durada: 50'
04.55
Nacido explorador
Namibia: guepardos salvajes
Avui Richard Wiese viatja fins a Namíbia per saber més sobre la carrera dels guepards per la supervivència. També coneix la doctora Laurie Marker, una experta en guepards, que ha aconseguit reintroduir a la natura més de 600 guepards orfes o ferits.
Documentals
Durada: 25'
05.20
Documenta2
Inclou La batalla de Jutlandia. El día más cruento de la Marina Real Británica
Documentals
Durada: 40'