Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Sant Feliu de Pallerols

Dijous, 15 novembre 2018

Fornells de la Selva

20.00. La Sitja. Xerrada Tècniques d'estudi i hàbits. Dins el cicle El món de l'adolescent i la joventut, a càrrec d'Elisabet Soler, psicòloga.

Girona

19.00. Casa de Cultura. Conferència Malalties respiratòries i cardiovasculars, a càrrec de Ramon Orriols i Rafel Ramos.

19.00. Auditori Josep Irla. Conferència del cicle de matemàtiques i literatura, a càrrec del Dr. Carlos Gámez. Dins la Càtedra de Ciències i Humanitats Dr. Bofill.

Vidreres

17.00. Llar de jubilats i pensionistes. Xerrada Què cal saber del dolor, a càrrec de Georgina Vidal, farmacèutica. Dins el cicle de xerrades per la promoció de la salut.

Divendres, 16 novembre 2018

Olot

19.00. Casal Marià. Xerrada Quin és l'estat actual dels esculls de corall?, a càrrec de Josep Maria Gili, doctor en Ciències Biològiques i professor d'investigació de l'Institut de Ciències del Mar - CSIC. Dins la Setmana de la Ciència.

Ripoll

19.30. Sala Tomàs Raguer del Museu Etnogràfic. Conferència En busca de la síntesis, a càrrec de l'estudi d'arquitectura Cadaval & Solà-Morales.

Bordils

19.00. Casal. Xerrada amb el títol Occitània avui, a càrrec de Marçal Girbau, filòleg.

Llambilles

20.00. Sala del pavelló. Xerrada Tècniques d'estudi i hàbits. Dins el cicle El món de l'adolescent i la joventut, a càrrec d'Elisabet Soler, psicòloga.

Breda

20.00. Sala polivalent del Centre cívic 1 d'Octubre. Conferència a càrrec del psicòleg Enric Font, que parlarà sobre el càncer, malaltia escollida per a la 27a edició de La Marató.

Figueres

20.00. Seu provisional del Casino Menestral. Conferència Ha existit un Feixisme Catalanista (1919-2018)?, a càrrec de l'historiador Arnau Gonzàlez Vilalta. Tot seguit, presentació del llibre El Catalanisme davant del Feixisme, d'A. Gonzàlez, E. Ucelay-Da Cal i X. M. Núñez.

La Bisbal d'Empordà

22.00. Teatre Mundial. Xerrada de viatges, De la Bisbal a Mongòlia en una moto de 125 cc, a càrrec de Pau Galeote.

Dissabte, 17 novembre 2018

Olot

18.00. Sala El Torín. Conferència Els reptes de futur de les administracions locals i el paper de les comarques, a càrrec de Carles Ramió, catedràtic en Ciència Política i Administració Pública de la Universitat Pompeu Fabra. Acte de commemoració dels 30 anys del Consell Comarcal de la Garrotxa.

Girona

12.00. Espai Marfà. Audició comentada Sessions LP 25 Appetite for Destruction de Guns'n'Roses, a càrrec de Jordi Planagumà, músic i activista cultural, i Edu Bonet, músic.

Sant Joan de les Abadesses

18.00. Palau de l'Abadia. Conferència Gioachino Rossini, el cigne del bel canto (150 aniversari), a càrrec de Joan Vives, professor d'Història de la Música i divulgador musical.

Diumenge, 18 novembre 2018

Forallac

12.00. Mas Cals de Fitor. Conferència Josep Pla, el suro i les Gavarres de l'Empordanet, a càrrec de Joan Botey, propietari i gestor de suredes de les Gavarres.

Dilluns, 19 novembre 2018

Vallfogona de Ripollès

17.00. Local cultural. Xerrada de La Marató de TV3 sobre el càncer.

Girona

17.00. Hotel d'Entitats. Conferència Música i Alzheimer. Identitat, comunicació, benestar, a càrrec de Mònica de Castro, musicoterapeuta. Dins el cicle La cuidadora. Eines de suport.

18.00. Biblioteca Carles Rahola. Xerrada La nanotecnologia: la revolució invisible, a càrrec de Jordi Díaz. Dins la Setmana de la Ciència.

19.00. CaixaForum. Conferència Nàpols, a càrrec de Joan Vives. Dins el cicle La primavera del barroc: història de 4 ciutats.

Ripoll

19.00. Biblioteca Lambert Mata. Xerrada Pompeu Fabra, seny ordenador de la llengua, a càrrec de David Paloma, filòleg.