El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Pluja Pluja forta Pluja i clarianes Pluja Pluja Pluja forta
Prob. precip. (%) 8510085959075
Cota de neu (m) 240023002100170014001400
T. màxima (ºC) 201919171616
T. mínima (ºC) 171714131414
Vent 15 km/h E 25 km/h NE 20 km/h E 20 km/h NE 20 km/h E 30 km/h NE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Augmenta la nuvolositat

Cel mig o molt ennuvolat al litoral i prelitoral, sobretot als dos extrems, on són probables alguns plugims, sobretot al final del dia, que acumularan quantitats minses o localment poc abundants. A la resta, quedarà poc o localment mig ennuvolat amb intervals de núvols. Al llarg de la tarda augmentarà la nuvolositat en general, però serà menys abundant al vessant nord del Pirineu. La temperatura mínima no experimentarà canvis significatius, i hi haurà inversió tèrmica matinal. La màxima quedarà lleugerament més baixa, sobretot al litoral i prelitoral. Vent fluix i variable de matinada i predomini del component est entre fluix i moderat la resta del dia.

La mar: Maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel entre molt ennuvolat i cobert al litoral i prelitoral, i entre mig i molt ennuvolat a la resta. Precipitacions aïllades generalitzades. Nuvolositat més trencada al vessant nord del Pirineu. Les temperatures quedaran semblants, tot i que les mínimes poden ser lleugerament més altes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET