El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Els Pallaresos

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Plugims Clarianes Clarianes Clarianes Ennuvolat Plugims
Prob. precip. (%) 503535304565
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 292727282526
T. mínima (ºC) 181918191919
Vent 20 km/h E 15 km/h E 10 km/h S 10 km/h S 15 km/h SE 20 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Jornada enteranyinada

Durant la matinada s’esperen precipitacions d’intensitat feble o localment moderada a qualsevol punt del país, i no es descarta que puguin anar acompanyades de tempesta. Amb el pas de les hores els núvols tindran tendència a minvar i durant el matí el cel quedarà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts, si bé al terç nord es mantindrà localment mig ennuvolat. A partir de la tarda creixeran nuvolades a l’extrem nord del Pirineu i zones de muntanya de la meitat sud que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat. En aquests dos llocs no es descarta que al llarg de la tarda també puguin caure alguns ruixats febles i aïllats. La temperatura mínima serà semblant a la meitat nord i lleugerament més alta a la resta, mentre que la màxima es mantindrà similar arreu del territori. Pel que fa al vent, a l’interior bufarà de component est, i al litoral de component nord i est entre fluix i moderat arreu.

La mar: Hi haurà maror a la Costa Brava i forta maror a la resta.

Demà: Tindrem una jornada molt similar a la del dia anterior, amb un cel serè o poc ennuvolat al conjunt de Catalunya, i amb el creixement de nuvolades al Pirineu durant la tarda.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET