El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Fondarella

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Pluja i clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 50005025
Cota de neu (m) 300000000
T. màxima (ºC) 292831272931
T. mínima (ºC) 161213151316
Vent 25 km/h O 15 km/h O 15 km/h O 15 km/h O 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Més núvols en les hores centrals

De matinada, i de nou a partir del vespre, minvarà la nuvolositat en conjunt, fins a deixar el cel poc ennuvolat. Durant les hores del centre del dia arribaran bandes de núvols i creixeran les nuvolades, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Fins al migdia és probable alguna precipitació feble al Pirineu i al Prepirineu occidental. A partir de llavors s’espera una precipitació que creuarà el territori d’oest a est i serà més probable a la meitat nord. Serà d’intensitat feble o moderada i puntualment anirà acompanyada de tempesta. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà lleugerament o moderadament més alta, sobretot al nord-est. Bufarà vent entre fluix i moderat de component oest a l’interior i de component sud i oest al litoral, amb algunes ratxes fortes.

La mar: Forta maror a la Costa Brava; forta maror amb àrees de maror a la costa central, i maror a la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts que s’aniran fent més abundants a partir del migdia. Les temperatures baixaran lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET