El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a La Pobla de Massaluca

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Plugims Plugims Clarianes Clarianes Sol Sol Sol
Prob. precip. (%) 609055005
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 32303031323331
T. mínima (ºC) 20191716161818
Vent 20 km/h SE 20 km/h O 10 km/h O 15 km/h O 10 km/h O 10 km/h O 5 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures sense canvis

Cel serè o poc ennuvolat fins al migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, i s’hi esperen ruixats i xàfecs, d’intensitat entre feble i moderada i que acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé és possible que siguin localment forts i abundants i puguin anar acompanyats de tempesta i localment de pedra. També arribaran nuvolades per l’oest del territori, es mouran en direcció est i, a partir del vespre, quedarà molt ennuvolat en general. Les temperatures no tindran canvis significatius. Al principi i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. En les hores centrals de la jornada s’imposarà el component sud i est al litoral i prelitoral, i el sud i oest a la resta.

La mar: Maror a la Costa Brava i marejol a la resta de la zona marítima.

Demà: Continuarà el cel entre poc i mig ennuvolat. A partir de final del matí creixeran nuvolades en punts de muntanya i a la tarda n’arribaran per la meitat oest del territori, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET