El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a La Pobla de Massaluca

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Sol Sol Sol Clarianes Sol Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 0000000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 15161620201919
T. mínima (ºC) 7433467
Vent 15 km/h SE 10 km/h SE 10 km/h SE 10 km/h NO 5 km/h NO 10 km/h O 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nits fredes i dies suaus

Hi haurà intervals de núvols baixos en punts del litoral i prelitoral, vall de l’Ebre i est de la Depressió Central, més abundants fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda, que localment deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A més, a partir del migdia també arribaran núvols baixos a altres punts del quadrant nord-est del territori. A la resta el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims, més abundants fins al migdia. La temperatura mínima serà semblant en general. A més, hi haurà inversió tèrmica matinal. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa.

La mar: De maror a marejol a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: Fins a mig matí i de nou a partir del vespre el cel estarà entre mig i molt ennuvolat per intervals de núvols baixos al litoral, prelitoral i punts de la Depressió Central. A la resta el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts. A banda, a partir del migdia hi haurà núvols d’evolució en punts del Prepirineu i prelitoral. Temperatura mínima i màxima similar. Hi haurà inversió tèrmica matinal.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET