El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sallagosa

Lamentablement no disposem de les dades. Disculpeu les molèsties.

El temps d'avui

El temps d'avui

Anirà disminuint la nuvolositat

El cel continuarà estant entre mig i molt ennuvolat per estrats baixos fins a mig matí, i a partir d’aleshores la nuvolositat es trencarà i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat. Tot i això, al Pirineu i el Prepirineu estarà poc ennuvolat fins al migdia i entre mig i molt ennuvolat per algunes nuvolades a partir de llavors. Fins a l’inici del matí pot haver-hi algun ruixat feble i dispers en punts del litoral central i nord, que acumularan quantitats minses de precipitació. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, excepte en punts del terç sud, on pujarà lleugerament. La màxima serà lleugerament o moderadament més alta. Visibilitat entre bona i regular en conjunt, excepte en punts de l’interior fins a mig matí, que serà regular i localment dolenta per la presència d’alguns bancs de boira i boirines.

La mar: Maror a tota la zona marítima, amb alguna àrea de forta maror a la Costa Brava, i de marejol a la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat al matí. A partir de la tarda tornarà a augmentar la nuvolositat d’oest a est, fins a quedar molt ennuvolat a la nit, en general.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET