El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Santa Margarida de Montbui

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Sol Clarianes Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 0000253545
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 26262731272727
T. mínima (ºC) 14131114161615
Vent 10 km/h SE 15 km/h E 0 km/h C 5 km/h NO 10 km/h SE 10 km/h S 15 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures més baixes

A la meitat sud es mantindrà entre mig i molt ennuvolat al llarg del dia, tot i que a partir del vespre la nuvolositat tendirà a minvar i a quedar restringida al terç sud. A la meitat nord, de matinada minvarà la nuvolositat i quedarà serè o poc ennuvolat en general, tot i que a partir del matí tornaran a circular intervals de núvols d’est a oest. A partir del matí s’espera algun ruixat en punts del quadrant nord-est i a partir del vespre, a l’extrem sud. La temperatura mínima serà entre moderadament i notablement més baixa. La màxima baixarà entre lleugerament i moderadament, si bé el descens serà notable en punts de la meitat sud.

La mar: Forta maror a la Costa Brava i maror amb àrees de forta maror a la resta.

Demà: Al terç sud, el cel estarà molt ennuvolat o puntualment cobert en general, tot i que amb nuvolositat més escassa durant el matí. A la resta, el cel estarà serè o poc ennuvolat en general, amb intervals de núvols al quadrant nord-est. A partir del migdia, la nuvolositat augmentarà a la meitat sud del litoral i el prelitoral. S’esperen alguns plugims dispersos i intermitents al terç sud. Temperatures lleugerament més altes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET