El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Martí d'Albars

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Clarianes Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00001535
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 363737363331
T. mínima (ºC) 171817171818
Vent 15 km/h S 20 km/h S 10 km/h SO 15 km/h SO 10 km/h SO 15 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Torna la calor intensa

Romandrà el cel serè o poc ennuvolat durant tota la jornada, tot i que a partir del migdia apareixeran alguns núvols d’evolució diürna a punts de l’extrem nord del Pirineu que poden deixar el cel entre poc i mig ennuvolat, amb algun ruixat feble i minso. A més, fins a la primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos als dos extrems del litoral, i de nou al vespre, a l’extrem sud. La temperatura serà entre lleugerament i moderadament més alta, tant la mínima com la màxima. L’ambient serà calorós en general i xafogós al litoral durant tota la jornada, especialment durant les hores centrals del dia. Bufarà el vent fluix i de direcció variable de matinada i de nou a partir del vespre. Al llarg del matí s’imposarà el vent de component sud i est arreu, entre fluix i moderat.

La mar: Marejol amb àrees de maror a la Costa Brava i marejol a la resta de la costa.

Demà: Continuarà el cel serè o poc ennuvolat, però a partir del migdia apareixeran alguns núvols d’evolució diürna al Pirineu. També hi haurà núvols baixos a l’extrem sud del litoral, de matinada, i a altres punts del litoral al final del dia.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET