El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tarragona

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Clarianes Clarianes Clarianes Plugims Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00305025515
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 25252624252526
T. mínima (ºC) 16161818171717
Vent 15 km/h SE 10 km/h SE 15 km/h SE 20 km/h E 15 km/h SE 15 km/h S 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Núvols baixos al litoral

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d’alguns núvols alts al llarg del dia. Al centre de la jornada creixeran nuvolades al Pirineu, sobretot a l’extrem nord, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, amb probabilitat d’algunes precipitacions d’intensitat entre fluixa i moderada, que poden anar acompanyades localment de tempesta. També creixeran núvols d’evolució diürna a l’interior del quadrant nord-est i en punts del Prepirineu i hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, sobretot als dos extrems. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, si bé al litoral serà semblant o lleugerament més alta. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa. Visibilitat entre regular o dolenta al litoral per la presència de bancs de boira o boirina fins a primeres hores del matí i novament al final del dia.

La mar: Marejol a la Costa Brava i a la costa central, i marejol amb àrees de maror a la costa Daurada.

Demà: Continuarà el pas d’algun núvol alt i prim, que deixarà el cel poc ennuvolat o serè en general, amb núvols d’evolució diürna al nord del Pirineu. Les temperatures es mantindran.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET