El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tarragona

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Sol Sol Clarianes Clarianes Plugims Ennuvolat
Prob. precip. (%) 00055030
Cota de neu (m) 000001300
T. màxima (ºC) 202020202215
T. mínima (ºC) 7889106
Vent 5 km/h S 5 km/h O 10 km/h SO 0 km/h C 15 km/h O 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient suau de dia

Cel serè a tot Catalunya, amb només el pas d’algun núvol alt i prim. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, mentre que la temperatura màxima pujarà lleugerament. A més, hi haurà inversió tèrmica matinal i nocturna, i una notable amplitud tèrmica entre el dia i la nit. Fins a mig matí es podrà formar algun banc de boira o boirina local en valls i fondalades de l’interior. Vent fluix i de direcció variable, amb terral matinal al litoral. Durant les hores centrals del dia s’imposarà el vent fluix amb cops moderats de component sud i oest.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè en general, amb la presència d’algun núvol alt i prim. A banda, es podran formar alguns intervals de núvols baixos al litoral, més abundants al final del dia. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, mentre que la temperatura màxima serà similar o pujarà lleugerament a l’extrem nord-est. Hi haurà inversió tèrmica matinal i notable amplitud tèrmica entre el dia i la nit.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET