El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tarragona

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Plugims Pluja Clarianes Sol Clarianes Pluja
Prob. precip. (%) 5010055575
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 161717181817
T. mínima (ºC) 81077910
Vent 15 km/h SE 25 km/h E 10 km/h SE 15 km/h S 10 km/h S 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

Cel serè i augment de temperatures

El cel estarà serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts i prims, si bé fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a la Depressió Central i a la meitat sud del prelitoral. A partir de migdia augmentaran els núvols alts i mitjans a la meitat oest del país. No s'esperen precipitacions durant tota la jornada. La temperatura mínima serà lleugerament més alta i la temperatura màxima augmentarà entre lleugerament i moderadament, i serà especialment acusat al nord-oest del territori. Fins a mig matí, i de nou al vespre, el vent serà fluix i de direcció variable. Durant la resta del dia el vent bufarà entre fluix i moderat de component sud, amb alguns cops forts al litoral nord.

La mar: Hi haurà maror a tota la zona marítima del país.

Demà: Durant la matinada la nuvolositat augmentarà i al llarg del matí el cel tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat, amb nuvolositat menys abundant a la meitat est. A partir de migdia creixeran nuvolades a la meitat oest del país i s'hi esperen xàfecs dispersos. A la resta del territori el cel quedarà poc o mig ennuvolat.

El temps de demà

Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET