Ricardo Compte Navarra

Exalcalde de Vilajuïga

Adeu, Chindo Alvarez, amic i gran persona

Fa molt de temps que ens vam conèixer, formaves part de la vella escola d’Hisenda (Subias, Bedoya, Cardona, Rodà, etc.), tots molt bones persones i sempre amb ànim de cercar solucions i ser justos...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Palamós

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Felipe de Cabrera Carolà 87 Bisbal d'Empordà, la 27/04/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 87 anys. Vivia a la Bisbal d'Empordà. Vidu d'Amparo Jordà Casanovas. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d'Empordà.
Marc Hubert Ivo Tuchateau 62 Sant Feliu de Guíxols 26/04/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 62 anys. Vivia a Sant Feliu de Guíxols. Casat amb Monique Vaneylen i deixa tres fills. Actes de comiat, avui, a les 11 del matí, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Llorenç Fors Carabús 87 Llagostera 26/04/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 87 anys. Vivia a Llagostera. Vidu de Pilar Carreras Puig i parella de Rosa Llinàs Vergés. Deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, al tanatori de Llagostera.
Romà Roca Planas 88 Tossa de Mar 26/04/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 88 anys. Era de Tossa de Mar. Casat amb Carmen Bazan Vaquerizo i deixa cinc fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00