En record de Joan Sureda

En Joan va ser un mestre polític i un amic que vaig conèixer a través del Taller memòria lluita i resistència. Preocupat per l’intercanvi generacional en els moviments socials i les lluites col.lectives,...

L’adeu a una mare

A Maria Carme Pèlach Carandell, que ho donà tot

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Palamós

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Dolores Sánchez Cuevas 92 Palamós 17/01/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 92 anys. Vivia a Palamós. Vídua de Domingo Moreno González i deixa set fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

Difunts a la zona de Palamós

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Héctor Ibáñez Escat 53 Calonge 18/01/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 53 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Calonge. Deixa dos fills. Actes de comiat, demà, a les 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Umberto Alfageme Rius 66 Sant Antoni de Calonge (Calonge) 17/01/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 66 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Sant Antoni de Calonge. Casat amb M. Teresa Alsina Sancho i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Antoni de Calonge.
Lluís Subirana Tarré 89 Platja d'Aro (Castell-Platja d'Aro) 18/01/2019 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 89 anys. Era natural de Calonge i vivia a Platja d'Aro. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Platja d'Aro.
Manuel López Cañadas 72 Sant Feliu de Guíxols 18/01/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 72 anys. Era natural de Baza i vivia a Sant Feliu de Guíxols. Vidu de María Reche Martínez i deixa cinc fills. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00