Franja TV3

Dilluns, 24 abril de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista Mercedes Vidal, presidenta de TMB i regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona. Després es parla amb María José Plana, advocada especialista en dret alimentari, sobre si l'etiquetatge dels aliments és prou clar o no. L'espai també aborda el debat al voltant de la necessitat de vacunar obligatòriament els nens que optin a una plaça a l'escola bressol. Abans d'acabar, es fa ressò de la reclamació de persones amb discapacitat per a una millora de l'accessibilitat a platges i piscines. Finalment, s'analitza l'actualitat del matí a la taula final del programa.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
La serra de la Llena és el lloc més humit de les Garrigues. Les seves valls i barrancs tenen una vegetació frondosa que contrasta amb el paisatge de secà de la resta de la comarca. El programa proposa un passeig per aquestes obagues.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Capipota
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.55
La Riera
La Lídia s'enfronta al judici pels seus delictes econòmics. Per la seva banda, la Maribel se sent culpable de la desaparició de la Candela. L'Iñaki, mentrestant, aconsella al seu pare que no inverteixi a l'hotel, tot i els consells de la Mercè.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Nashville
Aparta't
La Rayna i el Deacon es replantegen passar pàgina, mentre la Scarlett se sent pressionada per la tensió creixent entre el Gunnar i l'Avery. A més, la Juliette recorre al Deacon per intentar ajudar la seva mare amb l'addicció que té.
Sèries
Durada: 40'
17.20
Divendres
El programa analitza l'actualitat política, social i cultural del cap de setmana en una sobretaula. A continuació es parla de Nashville, la nova sèrie de TV3, i també de la segona temporada de Nit i dia, que s'estrena aquesta nit. Per conèixer detalls de la sèrie s'entrevista Lluís Alcarazo, creador i coproductor de la sèrie, i Oriol Paulo, guionista i codirector. A més, aquesta setmana el programa visita Castellbell i el Vilar, a la comarca del Bages.
Altres
Durada: 170'
20.10
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Crackòvia
El programa porta tota l'actualitat sobre el clàssic entre el Barça i el Reial Madrid amb els protagonistes del partit. També se segueix de ben a prop com viu el derbi futbolístic la família Pedrerol. D'altra banda, Alfredo Duro torna al plató de Periodismo Deluxe molt animat, perquè aquest cop l'ha encertat amb l'eliminació del Barça. I es pot veure el reportatge que ha preparat el becari amb els ultras del Reial Madrid. També tornen Manolo Lama i Jesús Gallego amb un nou invent de Laboratoris José Mari, els patins mocassins.
Altres
Durada: 45'
22.40
Nit i dia
Crim i càstig
El jutge Carles Vallejo, que instrueix el cas Gangrena, entra en contacte amb un empresari disposat a aportar proves que incriminin diversos polítics i empresaris en una xarxa de corrupció a gran escala. (Estrena de la nova temporada.)
Sèries
Durada: 65'
23.45
En sèrie
El guió
Per rodar una sèrie de televisió cal disposar, abans de res, del guió. Sense guió no hi ha cap ficció televisiva o cinematogràfica possible. Els tres guionistes de Nit i dia expliquen com s'ha gestat la segona temporada d'aquesta sèrie. A l'Institut de Medicina Legal de Catalunya, el programa visita el forense Carlos Martín, que ha assessorat els continguts de la sèrie. (Nou en emissió.)
Documentals
Durada: 25'
00.10
Nit i dia
N/N Home
El dia que ha de decidir si comença o no un procés de fecundació assistida, la forense Sara Grau fa l'autòpsia al cadàver calcinat d'un home sense identificar. La forense creu reconèixer l'home amb qui va mantenir una relació extramatrimonial esporàdica el mateix dia que ha estat descobert el cadàver d'una dona gran assassinada amb signes de violència sexual.
Sèries
Durada: 65'
01.15
Tria 33
Programa que ofereix una selecció de l'actualitat en literatura, cinema, música, teatre, cultura popular i arts visuals i plàstiques, així com dels principals esdeveniments de cultura digital o pensament.
Altres
Durada: 20'
01.35
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
03.05
Ritmes a l'estudi
Pepita Garcia Miró. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.05
Blues a l'estudi
Little Victor. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.05
Jazz a l'estudi
Amador/Medeiros/Galiana. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'