Franja TV3

Diumenge, 17 febrer de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Els maristes i les Avellanes
El programa entrevista Xavier Barceló, germà marista i professor a l'escola Sant Pere Chanel de Malgrat de Mar. El monestir de les Avellanes és la casa pairal dels germans maristes. Aquest institut religiós fa més de 100 anys que gestiona aquesta antiga abadia al municipi d'Os de Balaguer, a la Noguera. Un monestir de portes obertes que uneix espiritualitat, cultura i natura.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
13.15
Polònia
Manuel Marchena, el mestre de cerimònies del Tribunal Suprem, dona la benvinguda al judici dels presos polítics. Ja ho tenen tot preparat, però a l'últim moment s'adonen que el Suprem està en blanc i negre. Els presos polítics, abans d'asseure's al tribunal, expliquen la seva història i els motius pels quals són acusats a través de la cançó Cell block tango, de la pel·lícula Chicago. Mentrestant, el govern de Pedro Sánchez va perdent marge de maniobra i cada vegada s'està fent més petit, literalment. A més, el programa presenta un joc de taula que sorprèn a cada tirada, El joc del judici. Es tracta d'un joc amb totes les garanties de la justícia espanyola. Finalment, a conseqüència de la proliferació de partits amb una mateixa ideologia, neix Trifacho, l'eina que compara les diferents promeses electorals per ajudar-te a trobar la teva extrema dreta ideal.
Altres
Durada: 35'
13.50
APM? Extra
El jugador de futbol Sergio Ramos interpreta una cançó amb la guitarra. El que sorprèn al públic, però, és quina cançó escull per tocar. A més, en aquest lliurament es veu com Borrell està tot el dia enganxat al mòbil. També es mostra l'últim cara a cara de dues polítiques antagòniques i es trenquen alguns tòpics amb Queco Novell, el presentador del nou programa de TV3, Trenquin tòpics.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Paraula contra paraula
La Laura és una subhastadora amb una carrera molt prometedora, però un dia la violen i li trasbalsen la vida. El violador és el propietari d'una galeria d'art amb molt de renom, i la Laura sap que si el denuncia difícilment se la creuran. Però aquella mateixa nit la dona del galerista mor assassinada i el principal sospitós és el marit, que necessitarà una coartada.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.15
Tarda de cine: Entre copes
Dos vells amics s'embarquen en un viatge per carretera tastant vins, però acaben canviant de rumb vertiginosament i entren en una exploració irònica de les vicissituds de l'amor i l'amistat.
Pel·lícules
Durada: 125'
19.20
Al cotxe
En aquest episodi, Eloi Vila comparteix trajecte amb dos periodistes que tenen nous projectes professionals: Cristina Puig presenta la nova edició del FAQS i Sílvia Soler està a punt de presentar la seva tretzena novel·la.
Altres
Durada: 40'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Quatre gats
Emissió del primer de cinc capítols dedicats a seguir el judici del procés. Des d'una mirada externa, amb distància i perspectiva, el periodista Ricard Ustrell reflexiona, amb personalitats destacades, sobre el judici als presos catalans. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 35'
22.30
La gran il·lusió, relat intermitent del cinema cat
Ombres del franquisme
Cau la República i arriben el No-Do, la repressió i la censura, amb anècdotes increïbles, com Raza, el film escrit per Franco, del qual el català Gonzalo Herralde fa un retrat implacable. Només el cinema català folklòric és permès, però es roda un primer títol en català, El judes, d'un dels grans de la època, Ignasi Iquino.
Altres
Durada: 50'
23.20
Pel·lícula: Monsieur Chocolat
El film mostra el paper que la fama, els diners fàcils, el joc, l'amistat o la discriminació van tenir en la vida de Rafael Padilla, més conegut com a Chocolat, el primer artista negre a aparèixer en un escenari francès i el primer a aparèixer en publicitat. També va inspirar altres contemporanis de la belle époque com Toulouse Lautrec o els germans Lumière, col·laborant en diverses de les seves primeres pel·lícules. D'esclau a home lliure, del circ al teatre i de l'anonimat a la fama. Va néixer a Cuba el 1865 i se'n va anar a Europa a buscar un futur millor.
Pel·lícules
Durada: 120'
01.20
Temps de neu
Programa dedicat a divulgar tot allò referent a la neu, activitats esportives i tota mena de competicions, tant oficials com amateurs.
Esports
Durada: 30'
01.50
Gran reserva
Sèries. Oh! Europa: Alemanya
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 30'
02.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 40'
03.00
Ritmes a l'estudi
The Stamp. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Little Victor. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Hat. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'